Οι απαντήσεις (των αναγνωστών) κι η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουΐζ

κουιζ

ΓΕΝΙΚΑ: Κατ΄ αρχήν ήταν εντυπωσιακή η υποδοχή στο κουίζ, τόσο από πλευράς αναγνωσιμότητας (με τριπλάσια “κλικ” από το δεύτερο σε επισκεψιμότητα θέμα) όσο και σε συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού ανταποκρίθηκαν κι απάντησαν πάνω από τριακόσιοι αναγνώστες!

Δεύτερον περισσότερες απ΄ τις μισές απαντήσεις διαγράφονταν αμέσως με την λήψη τους, αφού περιείχαν ανεπίτρεπτες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με το επίπεδο και τον χαρακτήρα του ΦΟΡΤΣΑ.

Και τώρα στα αριθμητικά αποτελέσματα:

Απαντήσεις: 311

Άκυρες (που διεγράφησαν άμεσα λόγω υβριστικών εκφράσεων): 174 (ποσοστό 55,95%)

Έγκυρες: 137

Οι έγκυρες απαντήσεις κατανεμήθηκαν σε τρεις κατηγορίες ως εξής:

Α΄κατηγορία: Τρεις (3) αναγνώστες, (ποσοστό 2,19% των έγκυρων) απάντησαν πως κανείς τους δεν ψήφισε την δεύτερη Κυριακή τον υποψήφιο δήμαρχο Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη Λευκάδα, γιατί απλούστατα δεν υπήρχε τέτοιος. Στον δεύτερο γύρο λένε, υπήρχαν δυο υποψήφιοι δήμαρχοι Λευκάδας που ήταν και οι δυο επικεφαλείς ανεξάρτητων συνδυασμών! Αυτοδίκαια λοιπόν αυτό ισχύει σαν απάντηση και στο 2ο Ζήτημα.

Β΄κατηγορία: 96 αναγνώστες, (ποσοστό 70,07% επί των εγκύρων) απάντησαν και στα δυο Ζητήματα κανείς, καθότι είναι όλοι τους γνωστά και συνεπή στελέχη συγκεκριμένου κόμματος, του οποίου η (λογικότατη) εντολή ήταν σαφής και αντίθετη.

Γ΄κατηγορία:  Οι υπόλοιποι 38, (ποσοστό 27,74% επί των εγκύρων) απάντησαν και στα δυο ζητήματα κανείς, γιατί θεωρούν πως αν κάποιος την είχε κάνει, δεν θα είχε το θράσος χθες να συμμετέχει στην υποδοχή και να κάθεται τόσο κοντά στον πρόεδρο!

Η δική μας άποψη ταυτίζεται με την πρώτη κατηγορία, την άποψη της οποίας θεωρούμε αυταπόδεικτα σωστή και πλήρως τεκμηριωμένη. Ειδοποιούμε συνεπώς τους τρεις φίλους-νικητές του κουΐζ να επικοινωνήσουν μαζί μας για να πάρουν τα δώρα που κέρδισαν.

 

Σχολιάστε

  1. Και ποιον έβριζαν νάχω το καλό ερώτημα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *