Η “Επαναστατική Γυμναστική” & η “Αριστερή” Κοροϊδία

εργ. Κεντρο

Δεν φτάνει η κοροϊδία που μετά από 7 μήνες θυμήθηκαν την υλοποίηση της απόφασης του Περιφερειακού Συμβούλιου και από «εβδομάδα κινητοποιήσεων» την έκαναν ημέρα «αγώνα» για την Δημόσια Υγεία στα Ιόνια, χωρίς χρονικά περιθώρια προετοιμασίας και συμμετοχής πολλών φορέων εργαζομένων …

Δεν φτάνει που όλο αυτό το διάστημα το Νοσοκομείο και γενικότερα η υγεία πάει από το κακό στο χειρότερο και η προσπάθεια τους δεν κατάφερε ούτε μια απόσπαση γιατρού να κάνει …

Τόλμησε ανερυθρίαστα ο βουλευτής να κατηγορήσει τους φορείς που όλο αυτό το διάστημα αγωνίστηκαν για την Υγεία, για… «επαναστατική γυμναστική»!!

Δεν μας προξενεί εντύπωση αφού πάντοτε οι απόντες από κάθε αγώνα νοιώθουν την ανάγκη να υποβαθμίσουν και να υποτιμήσουν αυτούς που αγωνίζονται, για να καλύψουν την δική τους απουσία. Τα τελευταία 25 χρόνια τα ίδια έλεγαν και λένε για τα συνδικάτα που αγωνίζονται οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ, για να καλύψουν την προδοτική τους απραξία και απουσία.

Η δικιά τους «πρόταση» είναι να φτιάξουν μια δικιά τους οργανωτική επιτροπή που θα υποβάλλει αιτήματα στην 6η ΥΠΕ κάνοντας «γυμναστική διαδρόμων» κοροϊδεύοντας τους Λευκαδίτες ότι με αυτό τον τρόπο θα λυθεί το πρόβλημα της Υγείας….

Όταν τους λες ότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο σου λένε «ο Υπουργός εξήγγειλε 4500 χιλ προσλήψεις.

Χωρίς πιστώσεις πως θα γίνουν οι προσλήψεις;

Ο θυμόσοφος λαός λέει: «Με π….ς δεν βάφονται αυγά»

Τώρα με «πρώτη φορά Αριστερά» ίσως να το αναθεωρήσει.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *