Το σχόλιο της ημέρας: Πετυχημένη η “παρωδία” (ή μιλάνε οι αριθμοί)

δηλώσεις

Πετυχημένη” χαρακτήρισαν με δηλώσεις τους στα μέσα βουλευτής κι αντιπεριφερειάρχης την χθεσινή παρωδία (όπως εξελίχθηκε) “κινητοποίησης” για την δημόσια υγεία!

Σαρανταέξι (!) όλοι κι όλοι όμως ήταν (οι περισσότεροι) που μετρήσαμε -στην κορύφωση της “γιαλατζί” κινητοποίησης- εκεί στην είσοδο του Διοικητηρίου!

Αν τώρα απ΄αυτούς αφαιρέσουμε καμιά δεκαριά που ήταν οι δημοσιογράφοι, άλλους τόσους που ήταν οι “επώνυμοι” της εξουσίας (αντιπ/ρχης, βουλευτής, πρόεδρος Δ.Σ., αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι), συν καμιά δεκαριά που ήταν οι κομματικοί Συριζαίοι (υποψ. βουλευτές και μέλη Νομαρχιακής) κι ακόμη δέκα που ήταν  εκπρόσωποι ή προεδρεία φορέων (Ι. Μητρόπολης, Δ.Σ. Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου, πρόεδροι Οδοντιατρικού Συλλόγου, ΕΛΜΕ, και Εργαζομένων Περιφέρειας), έ τότε μας μένουν ακριβώς …έξη(!) οι οποίοι μπορούν να χαρακτηριστούν σαν αμιγές ακροατήριο!!!  (Κι απ΄ αυτούς όμως, οι δυο  ήταν υπάλληλοι της Περιφέρειας  και μάλλον βρίσκονταν εκεί σε διατεταγμένη υπηρεσία για τα μεγάφωνα, μικρόφωνα κ.λ.π.!)

Υ.Γ.: Οι υπόλοιποι (από τους περίπου τριακόσιους συνολικά υπαλλήλους περιφέρειας και δήμου που εργάζονται στο Διοικητήριο), παρότι σχόλασαν από τις 11:30 για να μπορούν να συμμετάσχουν στην “κινητοποίηση”, φαίνεται πως τελικά προτίμησαν να πάνε για καφέ ή για μπάνιο!

Σχολιάστε

  1. Να χαρώ εγώ επιτυχία, που όμοία της δεν ξανάγινε
    Και κοσμοσυρροή να δουν τα μάτια σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *