Το μήνυμα του Δημάρχου προς τους νέους -ες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Το μήνυμα του Δημάρχου προς τους νέους ες των Πανελλαδικών εξετάσεων
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας και όχι μόνο, καλή επιτυχία στη δοκιμασία των πανελληνίων εξετάσεων που ξεκίνησαν και στην οποία τα παιδιά καλούνται με ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Ένας εκπαιδευτικός κύκλος σκληρής προετοιμασίας ολοκληρώνεται. Τώρα, βρίσκεστε στη τελική ευθεία για τις πανελλαδικές εξετάσεις και το αίσθημα υποστήριξης από όλους μας, αλλά κυρίως από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, είναι πιο έντονο από κάθε άλλη φορά.
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν το επιστέγασμα των προσπαθειών σας και την αφετηρία για το μέλλον των νέων ανθρώπων! Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε μια δοκιμασία, από τις πολλές που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στη ζωή σας, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.
Ούτε τα όνειρα, ούτε οι ευκαιρίες σταματούν εδώ.
Να έχετε ψυχραιμία, αισιοδοξία και τη βεβαιότητα ότι τίποτε δεν τελειώνει εδώ. Aντίθετα όλα τώρα αρχίζουν. Στη προσπάθεια που καταβάλετε μας έχετε όλους δίπλα σας.
Σας εύχομαι από καρδιάς, Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία!
*****
Και το δικό μας σχόλιο:
Θα μπορούσε να πει κανείς πως σαν ενέργεια δεν είναι παρά μια ακόμη κοινότυπη έκφραση ευχών, απ΄ αυτές που δημοσιεύονται κατά κόρον  κάθε χρόνο στην περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων από όλους τους τοπικούς άρχοντες.  Σαν κείμενο όμως είναι άριστο και δομημένο τόσο περίτεχνα που δεν περνάει απαρατήρητο!  Γι αυτό άλλωστε και πήρε ένα ολόκληρο κατεβατό από λάικ, από αντιδημάρχους, συμβούλους, συγγενείς, φίλους και λαό! Υπάρχει όμως κι ένα ενδεχόμενο να προκαλέσει αντίθετο αποτέλεσμα από το ποθούμενο  Γιατί για φανταστείτε κάποιος που ατύχησε στο μάθημα της Έκθεσης να το εκλάβει σαν μέτρο σύγκρισης με το δικό του γραπτό!  Τότε αντί για παρηγοριά στην δική του αποτυχία μπορεί να το νιώσει σαν κλωτσιά προς τα τάρταρα…ί   
Ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *