Απόπειρα εξαπάτησης στη Λευκάδα και πως η μαμά έσωσε τη μάνα

Απόπειρα εξαπάτησης στη Λευκάδα και πως η μαμά έσωσε τη μάνα

Το τηλέφωνο ηλικιωμένης γυναίκας χτύπησε σήμερα το μεσημέρι στη Λευκάδα και τα τραγικά μαντάτα που άκουσε κόντεψε να της προκαλέσουν εγκεφαλικό! Τηλεφωνούσε μια κυρία από την Αστυνομία, όπως της είπε, για να την πληροφορήσει πως η κόρη της χτύπησε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της ένα Αλβανάκι έξω από τα σχολεία κι ότι ο πατέρας του, έξω φρενών, θέλει να της κάνει μήνυση και να την βάλει αμέσως (με το αυτόφωρο) φυλακή.

“Και η κόρη μου που είναι τώρα;” ρώτησε εμβρόντητη  η ηλικιωμένη.

“Εδώ την έχουμε, αλλά δεν μπορεί να σας μιλήσει γιατί στο συμβάν χτύπησε κι αυτή άσχημα το πρόσωπό της στο τιμόνι κι αιμορραγεί!” απάντησε η τηλεφωνήτρια και αμέσως πρόσθεσε. “Πάρτε και τον Αστυνόμο  να σας τα πει” και της έδωσε τον “Αστυνόμο”. Εκείνος πιο ήρεμος και πιο συγκαταβατικός, της εξήγησε πως ο πατέρας του παιδιού, παρά τον πόνο του και αφού το παιδί έφυγε και δεν έρχεται πίσω, είναι διατεθειμένος αν πάρει 150 χιλιάδες ευρώ, να καταθέσει πως το παιδί του ξέφυγε από τα χέρια κι ότι η κόρη της δεν φταίει καθόλου, αφού δεν  μπορούσε να κάνει οτιδήποτε για να το αποφύγει.   Οπότε με ένα  απλό δικαστήριο η κόρη της θα αθωωθεί και θα τελειώσει η περιπέτειά της εδώ και την ρώτησε αν συμφωνεί να στείλει τώρα την γραμματέα του να της δώσει τα λεφτά  και αμέσως μετά να γυρίσει η κόρη της στο σπίτι!

“Που να τα βρω παιδάκι μου 150 χιλιάδες!” Είπε απελπισμένη η ηλικιωμένη.

“Πόσα έχεις κυρία μου, ας είναι και λιγότερα, μου λέει ο πατέρας του παιδιού” , ρώτησε ο “Αστυνόμος”.

“Είναι ζήτημα αν βγαίνουν …είκοσι ευρώ” απάντησε η ηλικιωμένη.

“Μαμά δώσ΄ τους τις λίρες σε παρακαλώ” τσίριξε με στριγκιά φωνή από δίπλα η τραυματισμένη “κόρη.”

Τότε ήταν που η ηλικιωμένη κατάλαβε το θέατρο που της έπαιζαν.  Κι όχι τόσο γιατί η κόρη της ήξερε πως δεν υπήρχαν λίρες, όσο γιατί επί σχεδόν εξήντα χρόνια ουδέποτε την είχε αποκαλέσει μαμά.  Σταθερά την έλεγε μάνα, άντε και καμιά φορά να την έλεγε μανούλα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *