ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΤΕΝΑΣ: “Λογική, αλήθειες και ψέματα!” περί φακέλου του ΠΕΚΕΠΠ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΤΕΝΑΣ: “Λογική, αλήθειες και ψέματα!” για τα περί φακέλου του ΠΕΚΕΠΠ

Λευκάδα, 27.05.2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΤΕΝΑΣ: “Λογική, αλήθειες και ψέματα!” για τα περί φακέλου του ΠΕΚΕΠΠ.

 

 

Μια μικρή ίωση δεν μου επέτρεψε να βρίσκομαι την 1η ημέρα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κέρκυρα, για ν’ απαντήσω στην κακόπιστη αναφορά του κ. Δουβίτσα ότι δήθεν δεν του έδωσα τον σχετικό φάκελο για το ΠΕΚΕΠΠ.

 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για ότι ειπώθηκε απρεπώς, εν απουσία μου..

 

Ο κ. Δουβίτσας καλό θα ήταν πρώτα ν’ απευθύνονταν στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας που διατηρούν τους φακέλους έργων κι αν όντως έλαβε απάντηση ότι δεν υπάρχει φάκελος, όφειλε να επικοινωνήσει μαζί μου να τον ενημερώσω σχετικά. Ωστόσο, επέλεξε να μην με απασχολήσει για το εν λόγω θέμα. Σημειώνω ότι, το προσωπικό μου αρχείο δεν συνιστά φάκελο μελέτης ή έργου ή οποιουδήποτε άλλου θέματος της Περιφέρειας. Οι φάκελοι αυτοί βρίσκονται στις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Λευκάδας.

Εξάλλου ο κ. Δουβίτσας, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του δεν έκρινε σκόπιμο να τον ενημερώσω για τα θέματα της Περιφερειακής Ενότητας, γιατί προφανώς έχει πλήρη γνώση!

Αντιλαμβάνομαι την δύσκολη θέση που έχει βρεθεί με τις εξελίξεις για το Επιχειρησιακό Κέντρο (ΠΕΚΕΠΠ) και την υποχρέωση που νιώθει να υποστηρίξει την μεθόδευση της νέας Περιφερειακής Αρχής να το πάρει από την Λευκάδα και να το πάει στην Κέρκυρα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τέτοια αντιμετώπιση.

 

Η Λευκάδα δικαιούται το ΠΕΚΕΠΠ, δουλέψαμε σκληρά για να έρθει στο νησί μας και θα είμαστε απέναντι σε όσους μεθοδεύουν να χαθεί, με προφάσεις και αίολα επιχειρήματα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *