Δελτίο Τύπου του Βασίλη Παπαχρήστου

Δελτίο Τύπου του Βασίλη Παπαχρήστου

Λευκάδα, 22 Μαΐου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλης Παπαχρήστος, μετά τη χθεσινή νίκη της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε τα εξής:

 

«Η συγκλονιστική νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι η καλύτερη εγγύηση συνέχειας και προοπτικής για τη χώρα και την κοινωνία. Είναι μια εντολή απολύτως ξεκάθαρη που φέρνει ακόμη πιο κοντά την νέα, ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Η νέα τετραετία ανοίγει για τη Λευκάδα, το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό μια μεγάλη ευκαιρία αναπτυξης. Όλοι οι Νεοδημοκρατές και οι Νεοδημοκράτισσες, αλλά και όλοι όσοι θέλουμε την προκοπή του τόπου μας, είμαστε σ’ αυτή την προσπάθεια συναγωνιστές.

 

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους με στήριξαν με κάθε τρόπο σ’ αυτη την προσπάθεια. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, με μια μικρή ομάδα από στενούς φίλους, οργανώσαμε από το μηδέν μια προεκλογική εκστρατεία. Σε κάθε νησί μας, στην πόλη και τα χωριά, μίλησα με ανθρώπους φιλόξενους και αυθεντικούς, με ενεργό ενδιαφέρον για τον τόπο μας, για τα προβλήματα, τις ανάγκες, τις αναπτυξιακές μας δυνατότητες.

 

Είμαι ευγνώμων γι’ αυτή την εμπειρία. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, έγινα σοφότερος και ακόμη πιο αποφασισμένος να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια στην προκοπή των νησιών μας – για καλύτερο προγραμματισμό των αναπτυξιακών μας δράσεων, για καλύτερη συνεννόηση και συντονισμό όλων των φωνών της τοπικής μας κοινωνίας.

 

Θέλω να συγχαρώ τον Αθανάσιος Ι. Καββαδάς για την επανεκλογή του, και να τον ευχαριστήσω καθώς και τη Γεωργία Αυγερινού – Υποψήφια Βουλευτής Ν. Λευκάδας γιατί αυτόν τον αγώνα τον δώσαμε με ήθος και αλληλοσεβασμό.

Από αύριο, όλοι μαζί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για τη νέα νίκη της αυτοδυναμίας. Γιατί μαζί μπορούμε ακόμη καλύτερα για τα νησιά μας, για την Ελλάδα μας!»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *