Ευχαριστήριο Δήμου Λευκάδας για τα Χριστούγεννα 2022

Ευχαριστήριο Δήμου Λευκάδας για τα Χριστούγεννα 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Λευκάδα, 31/12/2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμος Λευκάδας για την εορταστική περίοδο 2022-2023, συνέχισε την ποιοτική αναβάθμιση  του εορταστικού διακόσμου.  135  φυσικά δέντρα φωτίστηκαν στην πόλη, τα χωριά και τους οικισμούς όλου του δήμου. Πραγματοποιήθηκαν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία, αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης, που σκόρπισαν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον γενναιόδωρο, ομογενή επιχειρηματία, κ. Λεωνίδα Πάλμο, που και φέτος προσέφερε το δέντρο της κεντρικής πλατείας, με τα 10.000 φωτάκια του, που σε συνδυασμό με τον υπόλοιπο ενισχυμένο στολισμό είχαν εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσoι αφιέρωσαν τον χρόνο τους σε αυτή τη προσπάθεια, συμπεριλαμβανομένων των αιρετών εκπροσώπων των κοινοτήτων, και των εθελοντών για την βοήθειά τους στον στολισμό όλων των χωριών και οικισμών μας.  Κυρίως όμως, να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους και το εργατοτεχνικό προσωπικό από τις υπηρεσίες του δήμου, για την εργατικότητα  και την άψογη συνεργασία, που με ζήλο αγκάλιασαν το όλο εγχείρημα και εκτέλεσαν τον σχεδιασμό του χριστουγεννιάτικου διακόσμου.  Στο συνολικό εορταστικό αποτέλεσμα, συνέλαβε φυσικά και η ιδιωτική πρωτοβουλία των καταστηματαρχών της πόλης μας, που στόλισαν εντυπωσιακά τους επαγγελματικούς τους χώρους. Τους ευχαριστούμε όλους.

 

Ευχόμαστε σε όλους τους Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες, σε όλες τις άκρες της γης,

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά,

με υγεία και αισιοδοξία το 2023.

 

Ακολουθεί ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *