Ο γνωστός-άγνωστος “χούλιγκαν” ξαναχτύπησε!

Ο γνωστός άγνωστος “χούλιγκαν” ξαναχτύπησε!

Όπως είναι γνωστό στα μέλη, στους φίλους και στους επισκέπτες του Πολιτιστικού Συλλόγου “Μελάνυδρος”  Νεοχωρίου, αλλά και σ΄ όλους τους Νιοχωρίτες, μολονότι το χωριό μας έχει ίσως την πλουσιότερη χλωρίδα από όλα τα χωριά της Λευκάδας, εκ πεποιθήσεως ο Σύλλογος αποφεύγει να κόψει και να στολίσει φυσικά Χριστουγεννιάτικα δένδρα και προτιμά να κατασκευάζει συμβολικά τέτοια δένδρα από άχρηστα υλικά (συνήθως από ξύλινες πεταμένες παλέτες).

Ο γνωστός άγνωστος “χούλιγκαν” ξαναχτύπησε!

Το ίδιο έκανε και την περασμένη εβδομάδα, στήνοντας τα τρία “δένδρα” της φωτογραφίας σε ένα περίβλεπτο πλάτωμα έξω από τον δρόμο, ώστε να τα βλέπει -δίκην καλωσορίσματος-  όποιος έρχεται, λίγο πριν μπει στο χωριό.

Ο γνωστός άγνωστος “χούλιγκαν” ξαναχτύπησε!

Ελάτε όμως που ενοχλήθηκε ο “γνωστός-άγνωστος” (που όλοι τον ξέρουμε αλλά βέβαια δεν τον κατονομάζουμε λόγω έλλειψης καραμπινάτων αποδείξεων), ο οποίος σε κάποιο παροξυσμό του χουλιγκανισμού του, προφανώς, τα πήρε και τα πέταξε όλα στην πυκνή βλάστηση της πλαγιάς!

Κατανοώντας βαθιά τα συμπλέγματα αλλά και τα κίνητρα του  συνδημότη μας, του ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά, καλή χρονιά και …περαστικά του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *