Το σχόλιο της ημέρας: Μπαλαλίσματα!

Το σχόλιο της ημέρας: Μπαλαλίσματα!

Εντυπωσιάστηκα ομολογώ, από την  αποκλειστική αναγγελία της απόφασης της Αποκεντρωμένης στις προσφυγές της Εταιρείας κατά του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου του επαγγελματία  δημοσιογράφου, που μάλιστα την έκανε πρωτοσέλιδο στο μέσον του λίγο πριν από το κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης!

Παρά τον κίνδυνο να παρεξηγηθεί από πολλούς καχύποπτους συμπολίτες μας για “δημιουργός κλίματος” ο έγκριτος δημοσιογράφος είχε την τόλμη να  αποκαλύψει  με παρρησία θάρρος και  μετά βεβαιότητας την απόφαση, η οποία σύμφωνα με κορυφαίους νομικούς κύκλους δικαιώνει την προσφεύγουσα Εταιρία, αλλά την “χαρίζει” και στον Δήμαρχο όπως  και στους Δημοτικούς Συμβούλους  καθότι η εμπλοκή τους στην υπόθεση δεν παράγει έννομα αποτελέσματα!  Οπότε σαν να λέμε “άστους αυτούς να μπαμπαλίζουν” που λέει κι ο λαός!

Πραγματικά σαν σοφή Σολομώντεια απόφαση μου ακούγεται. Απομένει βέβαια να επιβεβαιωθεί ως προς την επαλήθευσή της, αλλά και να δούμε πόσο θα επηρεάσει τους συμβούλους του Λιμενικού Ταμείου, οι οποίοι, δυστυχώς για τους ίδιους, παράγουν τα έννομα αποτελέσματα…

Ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *