Η ΔΕΕΠ Λευκάδας της Ν. Δ. για το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας

Η ΔΕΕΠ Λευκάδας της Ν. Δ. για το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας

Λευκάδα 20/08/2022

‘’ Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα. Χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της Ελλάδας και των Ελλήνων, η χώρα κλείνει πλέον αυτό το κεφάλαιο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία ‘’  τα λόγια της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  .

Με σκληρή μάχη κατά του λαϊκισμού η χώρα παρέμεινε σε ευρωπαϊκή τροχιά. Η Ελλάδα σήμερα βγήκε από το καθεστώς της Ενισχυμένης Εποπτείας κι έχει γυρίσει σελίδα. Παρά τις διαρκείς εξωγενείς κρίσεις βαδίζει στο δρόμο της ανάπτυξης κι αντιμετωπίζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ  με τις δηλώσεις του  σήμερα, το μόνο που κάνει είναι να παραπέμπει σε ένα εφιαλτικό παρελθόν, που οι Έλληνες θυμούνται με τρόμο.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των Ελλήνων, με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου.  Με το ψέμα, την εξαπάτηση, το μίσος, τον  διχασμό και τους τραμπουκισμούς.   Με δυσβάσταχτους φόρους και περικοπές, με το τσάκισμα της μεσαίας τάξης, με την περιθωριοποίηση της θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο.

 

Στο μήνυμα του ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκος Μητσοτάκης για την σημασία της σημερινής ημέρας μεταξύ των άλλων αναφέρει :

‘’ Έκλεισε ένας δωδεκαετής κύκλος που έφερε πόνο στους πολίτες, καθήλωση στην οικονομία και διχασμό στην κοινωνία ‘ η σημερινή εξέλιξη σηματοδοτεί το τέλος των Μνημονίων και όσων επιβλήθηκαν στο όνομά τους όπως υποβάθμιση της Εθνικής ‘Αμυνας , της Δημόσιας Παιδείας και Υγείας αλλά και περιθωριοποίηση της θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο.

 

Η Ελλάδα σήμερα είναι μία άλλη Ελλάδα.

 

Εμφανίζει υψηλή ανάπτυξη και μεγάλη πτώση της ανεργίας ,  οι πολίτες της έχουν, πλέον, απαλλαγεί ή ελαφρυνθεί από πολλούς φόρους που επιβλήθηκαν τα πέτρινα χρόνια. Όλοι πληρώνουν λιγότερες εισφορές , αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός ενώ στηρίζονται στοχευμένα οι πιο αδύναμοι.

 

Ενισχύθηκαν οι  Ένοπλες Δυνάμεις με σύγχρονα μέσα και τη Διπλωματία μας με δυναμικές πρωτοβουλίες η χώρα μας βαδίζει με τη βεβαιότητα της συνέπειας και του αποτελέσματος.

Τέθηκαν σε νέες τροχιές η δημόσια Παιδεία και η Υγεία.

Αυξήθηκαν τα συλλογικά έσοδα από την υπεραπόδοση της οικονομίας.

Μετατράπηκε η Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο με εκατοντάδες μεγάλα και μικρά έργα.

Ψηφιοποιήθηκε  το κράτος σε τέτοιο βαθμό που ξεχνάμε πώς ήταν η ζωή μας πριν το gov.gr

Σήμερα η κυβέρνηση, πριν ακόμη κλείσει η πρώτη της τετραετία, γράφει τους τίτλους τέλους σε μία πολυετή δοκιμασία. Ας τους μετατρέψουμε, λοιπόν, σε πρόλογο μιας νέας συναρπαστικής διαδρομής. Με πρώτο σταθμό την ανάκτηση της Επενδυτικής Βαθμίδας και σταθερή πυξίδα το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης που θα οικοδομήσει την ισχυρή, σύγχρονη και αυτοδύναμη Ελλάδα. Με σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια .

Η Ελλάδα θα μπορεί να ασκεί ελεύθερα την οικονομική πολιτική της, με προτεραιότητες που θα προσδιορίζονται από την κυβέρνηση και όχι από τις Βρυξέλλες, ενώ θα υπόκειται στους ίδιους κανόνες ελέγχου στους οποίους υπόκεινται και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. ‘’

Η παράταξή της Νέας Δημοκρατίας με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη μας δικαιώνει ενώνοντας τους Έλληνες σε ένα περήφανο παρόν και χτίζοντας ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μέλλον. Για την πατρίδα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Για όλους.

 

από την Διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφέρειας Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *