Συγχαρητήριο – ευχαριστήριο μήνυμα

Συγχαρητήριο – ευχαριστήριο μήνυμα

του ΝΙΚΟΥ ΓΑΖΗ

Μετά από δυόμισι χρόνια που μας τριγυρίζει (όλους) ο κορωνοϊός COVID-19 προχθές την Τρίτη ήρθε η ώρα να συναντηθούμε και να γνωριστούμε από πολύ κοντά. Παρότι η συνάντησή μας έδειχνε πως είχε ήπια συμπτώματα, ιατρικά κρίθηκε ότι χρειάζομαι Νοσοκομειακή παρακολούθηση και θεραπευτική ενίσχυση. Έτσι βρέθηκα (για πρώτη φορά σαν ασθενής) στο νέο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου παρέμεινα νοσηλευόμενος τέσσερις μέρες.  Σήμερα (Σάββατο 13-8-22) η θεραπεία μου έχει ολοκληρωθεί, τα συμπτώματα έχουν φύγει από την δεύτερη κιόλας μέρα κι εγώ απελεύθερος απ΄ τον ιό πήρα εξιτήριο για το σπίτι μου.

Συγχαρητήριο – ευχαριστήριο μήνυμα

Μετά απ΄ αυτή την προσωπική μου εμπειρία θέλω να συγχαρώ το Υγειονομικό μας Ίδρυμα που δεν είναι μόνο εμφανισιακά ένα  κόσμημα για ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή, αλλά και προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας στον τόπο και στους επισκέπτες του.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους γιατρούς της Παθολογικής κλινικής, καθώς και ολόκληρο το νοσηλευτικό προσωπικό της, που με πολλή προθυμία κι επαγγελματισμό προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ασθενή, απέναντι σ΄ έναν εχθρό ύπουλο κι επικίνδυνο, που διαρκώς παραμονεύει να βρει το αδύνατο σημείο στον προστατευτικό τους εξοπλισμό για να τους μολύνει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *