Το σχόλιο της ημέρας: Περιμένοντας την εξυγείανση!…

Το σχόλιο της ημέρας: Περιμένοντας την εξυγείανση!…

Η κάλπη έκλεισε λοιπόν στο ΤΑΟΛ και έδειξε  πως οι “εξυγειαντές” της μέχρι τώρα διοίκησης έπεισαν τους συνεταιριστές -ή όσους απ΄ αυτούς γλίτωσαν τη διαγραφή τέλος πάντων  και ψήφισαν- να τους εμπιστευτούν και να τους επιλέξουν για μια ακόμη θητεία.

Το ζητούμενο λοιπόν τώρα για όλους τους εμπλεκόμενους καθ΄ οιονδήποτε τρόπο με τον Συνεταιρισμό, είτε είναι ενεργά μέλη είτε διαγραμμένα πρώην μέλη, είτε απλοί ενδιαφερόμενοι Λευκαδίτες, είναι ποια θα είναι η συνέχεια: Θα πουληθούν κατά την διοίκηση (ή θα ξεπουληθούν κατά τους αντιπολιτευόμενους) τα γνωστά φιλέτα και ο πολύπαθος Συνεταιρισμός θα μπει επιτέλους σε ένα δρόμο βιώσιμης εξυγείανσης, ή παρά τις πωλήσεις τους,  (ξεπούλημα κατά τους δεύτερους), θα παραμείνει να βολοδέρνει στο έλεος των χρεών και των κορακιών που τα κατέχουν;

Γιατί πολλές φορές ακούσαμε παρόμοιες μεγαλόστομες εξαγγελλίες κατά το παρελθόν, αλλά το τελικό αποτέλεσμα  ήταν το ιστορικό αυτό “Ταμείο” να φτάσει στα χάλια που είναι σήμερα. ..

Κι αυτό είναι κρίμα για όλους τους Λευκαδίτες που αγαπούν τον τόπο τους, την ιστορία του και τα εμβληματικά δημιουργήματα των προγόνων τους!..

Ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *