“Λαθροχειρία” καταλογίζει στον Θωμά Κατωπόδη η Τ.Ο. του ΚΚΕ

“Λαθροχειρία” καταλογίζει στον Θωμά Κατωπόδη η Τ.Ο. του ΚΚΕ

Ο κ. Θωμάς Κατωπόδης σε συνέντευξή του στο radio prisma έκανε τη λαθροχειρία να χρησιμοποιήσει την ανακοίνωση του ΚΚΕ για να επιτεθεί στο αντίπαλο, σε αυτόν, ψηφοδέλτιο, αφήνοντας εσκεμμένα να εννοηθεί ό,τι το ΚΚΕ δεν έχει διαφωνία για τους χειρισμούς της διοίκησής του.
Επανειλημμένα έχουμε καταγγείλει τις ευθύνες του ίδιου ως προέδρου και της διοίκησής του, όπως και των προηγούμενων διοικήσεων, για την κατάσταση του συνεταιρισμού στα πλαίσια της λειτουργίας του ως επιχείρηση, την οποία έχει αποδεχτεί και υπηρετεί πιστά.
Η αντιπαράθεση των απόψεων που εκφράζουν τα 2 ψηφοδέλτια επιβεβαιώνουν τη σταθερή θέση του ΚΚΕ να μη συμμετέχει στις διοικήσεις των συνεταιρισμών, αφού – ανεξάρτητα από καλές προθέσεις – έχει αποδείχτεί πολλές φορές, ότι η λειτουργία του συνεταιρισμού του «ΤΑΟΛ» ως επιχείρηση πηγαίνει ενάντια στα συμφέροντα των αγροτών και των εργαζομένων του συνεταιρισμού. Αυτή η επιχειρηματική λειτουργία δεν μπορεί να διασώσει ούτε και την περιουσία του «ΤΑΟΛ».
Όσο για τις κακοπροαίρετες επιθέσεις, αλλά και την καλοπροαίρετη κριτική στο ΚΚΕ, η ίδια η ζωή θα επιβεβαιώσει, αργά ή γρήγορα, τι είναι λάθος και τι σωστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *