Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης απαντά στον πρόεδρο του Καβάλου

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης απαντά στον πρόεδρο του Καβάλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σε χθεσινό δημοσιεύμα στην ιστοσελίδα του ενημερωτικού ραδιοφώνου LEFKADA TODAY και σε συνέντευξη που αναρτήθηκε, ο  κ. Μορφέσης που «ισχυρίζεται» ότι είναι πρόεδρος Καβάλλου στην Δ.Ε. Σφακιωτών δήλωσε ότι εγώ προσωπικά είμαι η αιτία που δεν έχει ένα μικρό κομμάτι του οικισμού νερό.

Επιπλέον ζήτησε την παραίτηση μου από πρόεδρος του Συνδέσμου για την σημερινή κατάσταση στον οικισμό.

 

Του απαντώ τα εξής,

Κύριε  Μορφέση Κωνσταντίνο,

 

  1. Να σας θυμίσω, ότι ήσασταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ», παράταξη, η οποία διοίκησε τον Δήμο Λευκάδας επί 5 χρόνια, στα οποία ουδέποτε λύθηκε το χρόνιο πρόβλημα του οικισμού.
  2. Είπατε, ότι ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Σέρβος ήταν καλός Αντιδήμαρχος γιατί σήκωνε τα τηλέφωνα στις 2 το πρωί!!!!!!!.

Φανταστείτε ότι δεν είχατε νερό στον οικισμό ούτε στις δύο το πρωί!!!!!

  1. Είστε, (3) τρία χρόνια Πρόεδρος της Τ.Κ. Καβάλου και δεν έχετε κάνει ΕΝΑ ΕΡΓΟ στο χωριό παρά μόνο ξέρετε να φωνάζετε και να αποκαλείται ψεύτες όλους εκτός από εσάς.
  2. Στην θέση σας, θα είχα παραιτηθεί ήδη, εφόσον η «ΑΦΑΝΕΙΑ» και η «ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ» σας από τα προβλήματα του Καβάλου είναι εμφανής.
  3. Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης, στον οποίο είμαι Πρόεδρος, είναι ΠΑΡΟΧΟΣ νερού και υδροδοτεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον εκάστοτε Δήμο και όχι τους οικισμούς (Αυτό είναι αρμοδιότητα του Δήμου).
  4. ΞΈΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι το πρόβλημα υδροδότησης του Καβάλου στην κορυφή του, έγκειται στην γεώτρηση στην θέση «ΚΑΡΤΕΡΙ» που υδροδοτεί την δεξαμενή στην θέση «Βουνοράχη» Πινακοχωρίου.
  5. Να σας θυμίσω κ. Υπερ Πρόεδρε ότι ο Σύνδεσμος που είναι πάροχος στον Δήμο Λευκάδας και ο οποίος υδροδοτεί τους εξής οικισμούς,

Απόλπαινα, Τσουκαλάδες, Αγ. Νικήτα, περιοχή Κάθισμα, Λύγια , Κατούνα Νικιάνα, Επίσκοπος, Περιγιάλι, Γένι , Βλυχό, Πόρο, Λαζαράτα, Πινακοχώρι, Κάβαλος, Ασπρογερακάτα, Πηγαδησάνοι, Εξάνθεια, Δρυμώνας,Καλαμίτσι,Χορτάτα, Δράγανο και Κομηλιό,

Και  σήμερα που μιλάμε είναι όλοι οι οικισμοί σε επάρκεια νερού.

  1. Ένας Αντιδήμαρχος δεν είναι μόνο για να σηκώνει τα τηλέφωνα αλλά και για να διοικεί και να λύνει τα προβλήματα του τόπου.
  2. Να σας θυμίσω ότι, ο Δήμος Λευκάδας έχει Αντιδήμαρχο Ύδρευσης που λέγεται Κος Φίλιππος Σκληρός.

 

 

Θα μπορούσα να σας απαριθμήσω και άλλα πολλά τα οποία ξέρετε…..

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ……

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ…..

 

 

Λευκάδα 08-06-2022

Γιάννης Ε. Λιβιτσάνος

Πρόεδρος Συνδέσμου Ύδρευσης

Λευκάδας & Αιτ/νίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *