Απάντηση της ΔΕΕΠ στα συκοφαντικά σχόλια κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση της ΔΕΕΠ στα συκοφαντικά σχόλια κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ

Λευκάδα 20/04/2022

Απάντηση στα πρόσφατα συκοφαντικά σχόλια και αναρτήσεις  από τον κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ .

Όποιος είναι σε μια υπεύθυνη θέση οφείλει να δείχνει σοβαρότητα  στις δημόσιες παρεμβάσεις και στο δημόσιο λόγο του.

Είμαστε μάρτυρες μιας πρόσφατης ανάρτησης στη σελίδα του  Facebook από  εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λευκάδας ‘  αναφερόμενη  σε παράνομες  δήθεν προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο Νοσοκομείο της Λευκάδας διανθισμένη μάλιστα με χαρακτηρισμούς και απειλές.

Η σχετική ανάρτηση μετά από μικρό χρονικό διάστημα δεν ήταν πλέον διαθέσιμη  αφού είναι σαφές ότι περιείχε ανακρίβειες – ύβρεις και συκοφαντίες ενώ εκθέτει ανεπανόρθωτα τον συντάκτη της  ( η ανάρτηση είναι διαφυλαγμένη και διαθέσιμη ).

Κάνουμε λοιπόν γνωστό και σαφές στον συντάκτη  και στο πολιτικό κόμμα που εκπροσωπεί ότι :

οι προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο της Λευκάδας γίνονται με διαφανείς διαδικασίες ενώ όλα τα στοιχεία και τα δικαιολογητικά που συνδέονται με τη μοριοδότηση καθώς και την αξιολόγηση ελέγχονται με διαφανείς διαδικασίες  .

Όποιος έχει στοιχεία για οτιδήποτε επιλήψιμο   αντί να αναρτά  με ανακριβείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς και μετά να τις απομακρύνει  αναλογιζόμενος  τις συνέπειες , οφείλει να καταθέσει τα στοιχεία του στις αρμόδιες αρχές .

Είναι σαφές ότι το λιγότερο που πρέπει να κάνει ο συντάκτης και εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λευκάδας είναι να ζητήσει συγνώμη .

Στο Νοσοκομείο Λευκάδας τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια που δεν πρέπει να απαξιώνεται .

Επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος στον κατήφορο της πολιτικής και κομματικής αντιπαράθεσης ,  τέρμα στην δημαγωγία και στην πολιτική λάσπη .

                  Από την Διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφέρειας Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *