Όνειρο ήταν και κατάντησε πρωταπριλιάτικο ψέμα η υποθαλάσσια!

Όνειρο ήταν και κατάντησε πρωταπριλιάτικο ψέμα η υποθαλάσσια!

Όπως πολύ σωστά οι περισσότεροι από σας τους αναγνώστες μας υποπτευθήκατε, η προηγούμενη ανάρτησή μας για υπογραφή τάχα μου του έργου της υποθαλάσσιας ζεύξης από τον υπουργό και για ξεκίνημά του εντός του προσεχούς τριμήνου  δεν ήταν παρά ένα πικρό πρωταπριλιάτικο ψέμα!

Δυστυχώς αγαπητοί μας αναγνώστες, η υποθαλάσσια ζεύξη της Λευκάδας όνειρο ήτανε και πάει, οριστικά και αμετάκλητα, φοβούμαστε. Οι αιρετοί ένοχοι του “εγκλήματος”  είναι γνωστοί, όσο κι αν τελευταία έχουν αποδυθεί σε έναν απεγνωσμένο αγώνα να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους θολώνοντας τα νερά. Ματαιοπονούν όμως, γιατί όλοι οι Λευκαδίτες γνωρίζουν τον ρόλο που έπαιξαν όπως και τα ταπεινότατα κίνητρά τους.  Γι αυτό ας το πάρουν απόφαση, πως επειδή το “έγκλημά” τους αυτό έχει συνέπειες διαρκείας για την Λευκάδα διαρκείας θα είναι και οι συνέπειες για τους ίδιους. Ας το καταλάβουν αυτό λοιπόν και να πάψουν να ταλαιπωρούνται δια της κάλπης, ταλαιπωρώντας κι εμάς!

Εμείς πάντως σύντομα θα αναμοχλεύσουμε την μπόχα και την δυσωδία εκείνης της εποχής, έτσι για να παίρνουμε μαθήματα αποφυγής τέτοιων προηγούμενων, αλλά και γιατί το χρωστάμε στον τόπο μας.

Ο Σχολιαστής 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.