Το νέο στούντιο του Ρ-Σ ΡΑΔΙΟ ΚΑΡΥΑ

Το νέο στούντιο του Ρ Σ ΡΑΔΙΟ ΚΑΡΥΑ

Μετά την «άτυπη» δήλωση του δημάρχου κ. Χαρ. Καλού στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 29ης/12/2021, που δημοσιοποιήσαμε με σχετικό άρθρο μας, ότι προτίθεται να δημιουργήσει νέο στούντιο του δημοτικού Ρ/Σ «ΡΑΔΙΟ ΚΑΡΥΑ» στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης της Λευκάδας, σε επόμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ. ζητήσαμε από τον κ. δήμαρχο να τεθεί ως θέμα για συζήτηση – ενημέρωση ή και λήψη σχετικής απόφασης στο Δ.Σ.

«Πεισματική» όσο και ανεξήγητη η άρνηση του  δημάρχου κ. Χ. Καλού τόσο να φέρει το ως θέμα προς συζήτηση όσο και να απαντήσει με σαφήνεια στις επίμονες σχετικές ερωτήσεις μας !

Κατά τη σημερινή επίσκεψή μας στο Πνευματικό Κέντρο της Πόλης μας διαπιστώσαμε ότι η προμήθεια και η τοποθέτηση κουφώματος uPVC προς διαμόρφωση υπόγειας αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου της Λευκάδας, που προορίζεται για τη δημιουργία του νέου πολυδύναμου στούντιο, έχουν ήδη ολοκληρωθεί !

Στο χώρο βρίσκεται (πακεταρισμένο) και το ηχοαπορροφητικό υλικό εμβαδού 80 τετραγωνικών μέτρων που προβλέπεται να τοποθετηθεί προς ηχομόνωση της αίθουσας- νέου στούντιο !

Πρόκειται επίσης, όπως πληροφορηθήκαμε, να αντικατασταθεί ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός του  χώρου (έπεται προφανώς ο λοιπός απαιτούμενος εξοπλισμός) ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και η διακήρυξη για την πρόσληψη δημοσιογράφου…

«Θα γίνει ότι έχουμε ψηφίσει στον προϋπολογισμό» ήταν η απάντηση που κατ’ επανάληψη μας έδωσε κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ. ο κ. δήμαρχος σε επαναλαμβανόμενες σχετικές ερωτήσεις μας !

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που ο κ. δήμαρχος «γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του» την υποχρέωσή του να ενημερώσει το Δ.Σ. για το τι πρόκειται να πράξει αντί της επιλογής του να γνωστοποιήσει (εκ των υστέρων και αφού αποπερατώσει…) τις ενέργειες στις οποίες έχει προέβη !

Και κυρίως : Δεν γνωρίζουμε και οφείλει ο κ. δήμαρχος να μας γνωστοποιήσει επιτέλους ποια απόφαση του Δημ. Συμβουλίου υλοποιεί προβαίνοντας στη δημιουργία του νέου στούντιο (στο στενάχωρο υπόγειο δωμάτιο του Πνευματικού Κέντρου της Λευκάδας) ;

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται το υπάρχον στούντιο του Ρ/Σ, που στεγάζεται από ιδρύσεώς του στο ευρύχωρο κτήριο του πρώην Δημαρχείου της Καρυάς με άπειρες δυνατότητες αναβάθμισης, επέκτασης κ.λ.π.

Τι έχει κάνει επί θητείας του ο κ. Καλός για την συντήρηση ή την αναβάθμισή του υπάρχοντος στούντιο αφού και εφόσον, όπως διαφαίνεται, υπάρχει η εκτίμηση ότι οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός του δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις για τη λειτουργία του Ρ/Σ όπως τις «οραματίζεται» η σημερινή δημοτική αρχή και ο ίδιος προσωπικά ;

Σεβαστή Κωνσταντινίδη Ρεκατσίνα

πρώην Δήμαρχος Καρυάς

Δημ. Σύμβουλος Λευκάδας

με την παράταξη «δίαυλος»

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *