Ο Σύλλογος Απόλπαινας για την έλλειψη ταχυδρομικού διανομέα

Ο Σύλλογος Απόλπαινας για την έλλειψη ταχυδρομικού διανομέα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΛΠΑΙΝΑΣ

Email:politistikossyllogosapolpainas@gmail.com

 Ο Σύλλογος Απόλπαινας για την έλλειψη ταχυδρομικού διανομέα

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Απόλπαινας, ενημερώνει τα Μέλη του και όλους τους κατοίκους του χωριού ότι στις 11-3-22 (αριθμ.πρωτ.6044) κατέθεσε επιστολή προς το Δήμαρχο Λευκάδας για το μείζον θέμα της έλλειψης του Ταχυδρομικού Διανομέα στην περιοχή, ζητώντας του να προβεί άμεσα σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, για την προμήθεια και εγκατάσταση γραμματοθυρίδων, κατά τα πρότυπα και άλλων Δήμων της χώρας.

Οι επιστολές των Κατοίκων της Απόλπαινας και των κατοίκων του Φρυνίου στοιβάζονται αυτή την στιγμή στο Κοινοτικό Κατάστημα της Απόλπαινας, το οποίο είναι προσβάσιμο στο κοινό με την άφιξη του ταχυδρόμου μόνο κάθε Παρασκευή από τις 11:00π.μ. μέχρι και 12:00μ.μ. και αρκετές φορές μάλιστα ούτε καν κάθε Παρασκευή, (όπως π,χ, στις 11-3-22).

Οι κάτοικοι νιώθουν δυσφορία και δεν εξυπηρετούνται με τη λύση αυτή που επιλέχθηκε, γιατί δεν κατορθώνουν, εξαιτίας του περιορισμένου χρονικά ωραρίου να παραλαμβάνουν την αλληλογραφία τους.

Ως Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Απόλπαινας, θεωρούμε πως το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί με την τοποθέτηση τόσο στην Απόλπαινα, στο εξωτερικό μέρος του Κοινοτικού Καταστήματος, όσο και στο Φρύνι σε κεντρικό σημείο, Ταχυδρομικών θυρίδων, προσωπικών για κάθε δημότη, όπου θα παραλαμβάνει άμεσα και με ασφάλεια την αλληλογραφία του, ώστε να λήξει επιτέλους η πολύμηνη ταλαιπωρία των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

 

,

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *