ΝΔ: Παραφωνία ΣΥΡΙΖΑ & κακοφωνία τοπικού του συντονισμού

Παραφωνία ΣΥΡΙΖΑ & η κακοφωνία του τοπικού του συντονισμού

Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

Λευκάδα 16/02/2022

 

« Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α  αποτελεί εθνική παραφωνία και ο τοπικός συντονισμός του στην κοινωνία μας μια ΚΑΚΟΦΩΝΙΑ »

 

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μέσα από έναν  παραληρηματικό και διχαστικό λόγο μια άνευ προηγουμένου αήθη επίθεση στον Βουλευτή Λευκάδας κ. Θανάση Καββαδά και στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας  .

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Θανάσης Καββαδάς έχει σαν ασπίδα του την σχέση εμπιστοσύνης με τον Λευκαδίτη  πολίτη, την αγάπη του για τη Λευκάδα την ανθρωπιά του  και τον ενωτικό του λόγο .

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατία και ο βουλευτής έχουν  να επιδείξουν  πλούσιο και σημαντικό έργο, ορατό στους πολίτες.

Τα φαντάσματα του χθες που ξέρουν μόνο να διχάζουν, θα πάρουν απάντηση από τους ίδιους τους πολίτες.

Θα αναφερθούμε στην πρόσφατη  συνεδρίαση της Βουλής για τις αμυντικές δαπάνες όπου από τον  ΣΥ.ΡΙΖ.Α  μας κάνουν μαθήματα και προσπαθούν να εμφανιστούν ως τιμητές , όταν:

–       Δεν ψήφισαν την αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία που προβλέπει ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής αν ένα από τα δύο κράτη δεχθεί επίθεση.

–       Χθες στο νομοσχέδιο για την προμήθεια των 6 Rafale , των 3 φρεγατών Belharra , των 44 τορπιλών και υλικών που αναβαθμίζουν τις δυνατότητες των υποβρυχίων μας ,  δήλωσαν «παρών» επί της αρχής .

–       Δεν ψήφισαν την συμφωνία για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο.

–       Δεν ψήφισαν τις αμυντικές δαπάνες της χώρας , θεωρώντας ότι η   Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει υπαρκτή απειλή από την Τουρκία.

–       Την ώρα που η χώρα δεχόταν την υβριδική επίθεση με την απόπειρα εισβολής στην Έβρο που οργανώθηκε από το βαθύ τουρκικό κράτος , ο ΣΥ.ΡΙΖ. Α ήταν εξαφανισμένος  ενώ κάποιοι από τους κατά επάγγελμα «δικαιωματιστές» του , κατηγορούσαν την κυβέρνηση γιατί φρουρούσε τα εθνικά μας σύνορα .

–      Από το βήμα της Βουλής ο κ. Γιώργος Τσίπρας  υποστήριξε ότι «η άμυνα της χώρας δεν είναι αυτοσκοπός».  Εάν, όμως, για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α η άμυνα της χώρας δεν είναι αυτοσκοπός για τη Νέα Δημοκρατία η άμυνα της χώρας είναι ο υπέρτατος αυτοσκοπός.

Οι παραφωνίες και οι κακοφωνίες βρίσκουν χώρο και παραπλανούν τους πολίτες μόνο μία φορά , δεν επαναλαμβάνονται .

Η αντιμετώπιση γενικά όλων των σοβαρών θεμάτων καθώς και οι χειρισμοί από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης  θα το επιστρέψουν εκεί που ανήκει, στο ποσοστό του 3%  .

Η Λευκάδα έχει  έναν υπεύθυνο και αποτελεσματικό βουλευτή τον Θανάση Καββαδά .

Η Ελλάδα έχει  μία Κυβέρνηση αυτή της Νέας Δημοκρατίας  που πράττει για το εθνικό συμφέρον , το καλό όλης της κοινωνίας  με αίσθημα ευθύνης .

από την Δ.Ε.Ε.Π Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *