Το σχόλιο της ημέρας: Ουδέν κακόν…

Το σχόλιο της εβδομάδας: Ουδέν κακόν…

Ουδέν κακόν αμιγές καλού” έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, και όπως όλα τα γνωμικά τους αποδείχτηκε κι αυτό σοφό!  Πάρτε σαν παράδειγμα τον κορωνοϊό: Μπορεί να έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην υφήλιο, μπορεί να έχουμε χάσει τον ύπνο μας μαζί με τ΄ αυγά και τα καλάθια και μπορεί να ξεκληρίζει τον πληθυσμό ενός ολόκληρου χωριού με τους 80-100 θανάτους που προκαλεί κάθε μέρα τελευταία, μόνο στη χώρα μας!

Όμως αν πρσσέξετε την φωτογραφία της ανάρτησης, που δείχνει τους επισήμους πάνω στο σκάφος του Λιμεναρχείου κατά τον Αγιασμό των υδάτων, ασφαλώς και θα διαπιστώσετε πως είναι η πρώτη φορά που σε αντίστοιχη εκδήλωση λείπουν απ΄ το κάδρο οι συνήθεις αυτοπροσδιοριζόμενοι σαν “επίσημοι”!. Και μην μου πει κανείς πως η απουσία τους οφείλεται στον περιορισμένο χώρο του σκάφους, γιατί εμείς θα του πούμε πως κι απ΄ την Δοξολογία στην  Μητρόπολη έλλειπαν, στην οποία Μητρόπολη βέβαια, σε προηγούμενους χωρίς κόβιντ καιρούς, συχνά  απλώνονταν μέχρι και μια ντουζίνα κομμάτια! Άρα η απουσία τους είναι καθαρά έργο του κορωνοϊού και κανενός άλλου!

Οπότε μπορούμε με χαρά να συμπεράνουμε την ευεργεσία του και να αναφωνήσουμε: Είδες ο κορωνοϊός? Δεν κάνει μόνο ζημιά στην υγεία, αλλά …θεραπεύει κιόλας και μάλιστα κατά τεκμήριο δύσκολες  ασθένειες!

Ο Σχολιαστής!

2 σχόλια

  1. μακης μελας

    Μπα , οι δικαστικες αποφασεις τους κανουν να ..κρυβουν οψεις!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *