4 ερωτήματα της Σεβαστής στον πρόεδρο της Καρυάς για τον Ρ/Σ

4 ερωτήματα της Σεβαστής στον πρόεδρο της Καρυάς για τον Ρ/Σ

της Σεβαστής Κβνσταντινίδη-Ρακατσίνα

 

Αξιοθαύμαστα αλήθεια τα αντανακλαστικά του προέδρου της Καρυάς κ. Σπύρου Κατωπόδη, ο οποίος λίγες ώρες μετά το δημοσίευμά μου με τίτλο «Ο Ρ/Σ Καρυάς … κατηφορίζει για την πόλη» έσπευσε να … ενημερώσει τους Καρσάνους με σχετική ανακοίνωση.

Η ενημέρωση που παρείχε : Πριν ένα χρόνο (στις αρχές του 2021 αναφέρει επακριβώς στην ανακοίνωσή του) είχε συμμετάσχει σε σύσκεψη με τον κ. Δήμαρχο και υπηρεσιακούς παράγοντες και είχαν  συμφωνήσει για την αναβάθμιση τους εξοπλισμού του Ρ/Σ, του studio της Καρυάς, την κεραία, την  πρόσληψη δημοσιογράφου και τεχνικού.  Και ακόμη, όπως αναφέρει, ότι στο πλαίσιο της αναβάθμισης θα  δημιουργηθεί ένα δεύτερο studio στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας για γενική χρήση και εξυπηρέτηση του σταθμού.

Μας ενημερώνει ακόμη ο πρόεδρος κ. Κατωπόδης ότι για τις εκπομπές του Ρ/Σ θα χρησιμοποιούνται και τα δυο studio καθώς αν χρειαστεί, εκπομπή από απομακρυσμένη περιοχή η τεχνολογία  το επιτρέπει !!!

Τον ρωτάμε λοιπόν (και ας απαντήσει πάλι, έστω και υπογράφοντας για ακόμη μια φορά το κείμενο που θα του αποσταλεί από τα …κεντρικά)  :

  • Γιατί η ενημέρωση του προέδρου της Καρυάς τόσο προς το κοινοτικό συμβούλιο όσο και προς τους απανταχού Καρσάνους δεν έγινε εδώ και ένα χρόνο (από τις αρχές του 2021 μέχρι σήμερα).
  • Θεωρεί την όποια εξέλιξη σχετικά με το Ρ/Σ αποκλειστική δική του και του κ. δημάρχου υπόθεση ;
  • Αφού όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, η τεχνολογία επιτρέπει τις εκπομπές από απομακρυσμένη περιοχή, ποιος ο λόγος δημιουργίας του δεύτερου στούντιο (του οποίου η αγορά του εξοπλισμού αναμένεται άμεσα μετά την υπογραφή σχετικής σύμβασης στις 29/12/2021 όπως ενημέρωσε επίσημα το Δ.Σ. ο κ. δήμαρχος ;
  • Τέλος ερωτάται ο πρόεδρος της Καρυάς (που εξαιτίας της στενής συνεργασίας αλλά και της τυφλής εμπιστοσύνης που, όπως επικαλείται στην ανακοίνωσή του, τρέφει για τις επιλογές του κ. Δημάρχου προφανώς γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα), πότε ο κ. Δήμαρχος και ο ίδιος προσωπικά θα γνωστοποιούσαν τα περί της αναβάθμισης (διάβαζε μετακόμισης) του Ρ/Σ από το Δημαρχείο της Καρυάς στο κτήριο του Πνευματικού Κέντρου της πόλης προς τέρψη και εξυπηρέτηση αποκλειστικά και μόνο των … ποιων αλήθεια ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *