Ιστορίες καθημερινής τρέλας!

Ιστορίες καθημερινής τρέλας!

Βλυχό 2021!

Το να είναι πλημμυρισμένα μετά από κάθε βροχή το Βλυχό και το Μεγάλο Αυλάκι, όπως έχουμε ξαναγράψει, έχουν πάψει προ καιρού να αποτελούν είδηση. Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει: Να βρέξει δηλαδή κάποια φορά με Νοτιά και να μην πλημμυρίσουν. Κι απ΄ότι βλέπουμε αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει, τουλάχιστον στο Μ. Αυλάκι, που είναι πολύ πιο εύκολα αντιμετωπίσιμο το πρόβλημα.  Αλλά οι τοπικοί άρχοντες του Νεοχωρίου βλέπετε, προφανώς έχουν άλλες σοβαρότερες δουλειές να κάνουν, απ΄ το να εξασφαλίσουν και να προωθήσουν στον βουλευτή την απαραίτητη μελέτη, την οποία περιμένει και έχει δεσμευτεί  να την προωθήσει άμεσα για χρηματοδότηση!!!)

Το ότι όμως οι πλημμύρες αποτελούν γι αυτούς τους οικισμούς συνηθισμένη ιστορία, δεν σημαίνει πως πρέπει να μην προβάλλουμε τις ιστορίες καθημερινής τρέλας που δημιουργούνται εκεί.

Όπως κάνουμε σήμερα για το Βλυχό, με φωτογραφίες του φίλου Νεκτάριου Κατωπόδη:

Ιστορίες καθημερινής τρέλας!

Σουρρεαλιστική εικόνα στο Βλυχό σήμερα: Μπροστά η “λίμνη”, δεξιά η στάση (απ΄ όπου προφανώς περνάει η πλωτή συγκοινωνία), δίπλα της υπάρχουν βάρκες (καθισμένες ή πλευρισμένες), και τέρμα δεξιά ένας (μάλλον αμφίβιος) κάδος απορριμμάτων.

Ιστορίες καθημερινής τρέλας!

Χωρίς λόγια (γιατί  δεν χρειάζονται)…

Ιστορίες καθημερινής τρέλας!

Όλα (θάλασσα, προκυμαία, οδόστρωμα) ενωμένα! Μόνο ο στύλος του φωτισμού είναι που διατηρεί ξεκάθαρα την αυτόνομη παρουσία του!…

Ιστορίες καθημερινής τρέλας!

Ο κύριος με το μικρό αυτοκίνητο -προφανώς επισκέπτης μας- ανέκρουσε εσπευσμένως πρύμα κι έκανε αναστροφή μόλις αντιλήφθηκε το πέλαγος που τον περίμενε μπροστά. Και πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος καθότι δεν οδηγούσε και κανένα  αμφίβιο!…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *