Δελτίο Τύπου της δημοτικής κίνησης “Όλοι για τη Λευκάδα”

Δελτίο Τύπου της δημοτικής κίνησης “Όλοι για τη Λευκάδα”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΑΠΟ  ΤΟΝ ‘’ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ’’ κ. ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ

 

Ο γνωστός, εμμονικός μηδενιστής και συστημικός της δημοσιογραφίας και της πολιτικής ζωής κ. Ηλίας Γεωργάκης, από την αρχή της θητείας μας ως Δημοτική Αρχή (2015 – 2019), ασχολείται με την παράταξή μας, αλλά και με τον επικεφαλής της, είτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε με αρθρογραφία, παραπληροφορώντας, συκοφαντώντας και φυσικά καθυβρίζοντάς μας.

Ουδέποτε ασχοληθήκαμε μαζί του και δεν του απαντήσαμε με οιονδήποτε τρόπο. Άλλωστε πάντα επιλέγουμε προσεκτικά τους συνομιλητές μας!  Έχουμε λοιπόν επιλέξει, σε διατεταγμένους ‘’υπηρέτες’’ των πάσης φύσεως συγκροτημάτων (το πάλαι Λαμπράκης – νυν Μαρινάκης), να μην απαντούμε για να μην ‘’λερωθούμε’’!!!

Όταν όμως, ο περί ου ο λόγος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό  Prisma 91.6, αναφερόμενος στην δημοτική μας παράταξη, δηλώνει επί λέξει στο δημοσιογράφο κ. Π. Κουνιάκη, «…Θέλετε να πούμε και για το πόθεν έσχες ορισμένων της απερχόμενης δημοτικής αρχής;…», τότε υπερβαίνει τα εσκαμμένα!!!

     Γιατί ένα από τα δυο μπορεί να συμβαίνει: Ή δεν  κατανοεί την έννοια των λέξεων (δημοσιογράφος του ‘’συγκροτήματος’’… εκπλησσόμεθα!!!) ή την κατανοεί και συνειδητά τις χρησιμοποιεί. Ότι κι αν ισχύει από τα δυο, είναι υπόλογος!!!

Εμείς δεν πρόκειται φυσικά να απολογηθούμε στον εν λόγω κύριο για το πόθεν έσχες (που έτσι κι αλλοιώς ως αιρετοί χρόνια τώρα  υποβάλουμε), γιατί απλώς οι πολίτες, ιδιαίτερα σ’ ένα μικρό τόπο σαν τη Λευκάδα, γνωρίζουν και πρόσωπα και πράγματα και καταστάσεις. Να το πούμε ακόμη πιο κατανοητά, η τοπική κοινωνία στη μεγάλη της πλειοψηφία, γνωρίζει την προσωπική διαδρομή του καθενός μας, γνωρίζει τους καιροσκόπους, γνωρίζει τους αβανταδόρους, γνωρίζει εν τέλει τα όποια ‘’λαμόγια’’.

     Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθαρίζουμε σ’ αυτόν τον ‘’κύριο’’, πώς αν αναζητά ρόλο στην τοπική κοινωνία, σπιλώνοντας πρόσωπα και σκορπώντας λάσπη και κίτρινες γραφίδες εναντίον μας, δεν θα του επιτρέψουμε αυτήν τη μεθόδευση!!!

     Άλλωστε την πολιτική και προσωπική ηθική μας, ποτέ δεν την διαπραγματευτήκαμε!!!

 

ΥΓ. 1: Ας μην πιάνει στο στόμα του την Αριστερά και τον Αείμνηστο Γιατρό Ξενοφώντα Γρηγόρη, γιατί αυτοί, ήταν πάντα απέναντι στη συνομοταξία των ασπόνδυλων οσφυοκαμπτών!

ΥΓ. 2: Ευκαιρίας δοθείσης τονίζουμε ότι στη Λευκάδα όλοι γνωρίζουν τα ‘’μηδενικά έργα’’ (που ανέφερε στη συνέντευξη του) τα οποία η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ή πραγματοποίησε ή δημοπράτησε και ολοκληρώθηκαν στη συνέχεια ή χρηματοδότησε στη θητεία της και υλοποιεί τώρα η παρούσα Δημοτική Αρχή!

ΥΓ. 3: Εξαιρετικά του αφιερώνουμε και την τυπική παραλαβή από το Υπουργείο Μεταφορών του έργου των Εγκρεμνών που υποστήριξε πως δεν ολοκληρώθηκε (πως τα φέρνει καμιά φορά η ριμάδα η ζωή, η παραλαβή υπογράφτηκε την παραμονή της συνέντευξής του)!

Φυσικά η εξέλιξη με το συγκεκριμένο έργο… αφιερώνεται και σ’ άλλους!

 

Λευκάδα 21/10/2021                                                                      Δημοτική Παράταξη

«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *