Απάντηση του βουλευτή στην παράταξη ¨”Όλοι για τη Λευκάδα”

Απάντηση του βουλευτή στην παράταξη ¨”Όλοι για τη Λευκάδα”

Λευκάδα, 13 Οκτωβρίου 2021

 

Θανάσης Καββαδάς: «Δεν μπορώ να αλλάξω ούτε στόχο, ούτε τρόπο: θα συνεχίσω να δουλεύω με ήθος και να διεκδικώ για τη Λευκάδα, για όλους τους Λευκαδίτες» – Απάντηση στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Όλοι για τη Λευκάδα»

           

Αμφιταλαντεύτηκα πολύ και για το αν θα έπρεπε να απαντήσω στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για το ύφος της απάντησης, διότι δεν ήξερα αν έπρεπε να οργιστώ ή να γελάσω με την απεγνωσμένη προσπάθεια να πιαστούν ακόμα και από μισή λέξη για να με πλήξουν προσωπικά.

Αποφάσισα να απαντήσω διότι, αν και είναι προφανής ο στόχος της ανακοίνωσης για επίθεση εναντίον μου, η επίθεση αυτή είναι άδικη και βασισμένη σε μια προσπάθεια να διαστρεβλωθεί η αλήθεια.

Ίσως η δημοτική παράταξη «Όλοι για τη Λευκάδα» αισθάνεται την ανάγκη να υπερασπιστεί το ανύπαρκτο έργο του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε επίπεδο Δήμου, όσο και σε επίπεδο Κυβέρνησης, και γι’ αυτό εξωθείται σε αναίτιες και ψευδείς προσωπικές προσβολές.

Η μοναδική αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν πρόλαβε».

Σταμάτησε την υποθαλάσσια ζεύξη, δεν πρόλαβε να τελειώσει την Αμβρακία, δεν πρόλαβε να φέρει τα 15 μηχανήματα αιμοκάθαρσης για το Νοσοκομείο – και πολλά άλλα.

Από το σεισμό του 2015 δεν πρόλαβε να τελειώσει τους Εγκρεμνούς, δεν πρόλαβε να τελειώσει τη Λαγκάδα, την οποία μάλιστα ξέχασε να συμπεριλάβει στα αρχικά αιτήματα του Δήμου για αποκατάσταση ζημιών – δεν πρόλαβε να τελειώσει ούτε και την αποκατάσταση των ζημιών σε 17 χωριά της Νοτίου Λευκάδας.

Για να ολοκληρωθεί λοιπόν αυτό το έργο χρειάζονται ακόμα 350.000 ευρώ – αυτά διεκδικώ, αυτά αφορούν τα δελτία τύπου μου, αφού παντού αναφέρομαι σε «ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων». Η αναφορά μου στο αρχικό έργο για τα 17 χωριά της Νοτίου Λευκάδας στο οποίο εντάσσονται οι εκκρεμότητες είναι για να καταλαβαίνει ο κόσμος για ποιο έργο μιλάμε – και αυτό είναι ξεκάθαρο σε κάθε καλοπροαίρετο αναγνώστη.

Οποιαδήποτε άλλη ανάγνωση και ερμηνεία γίνεται εκ του πονηρού για τις εντυπώσεις – και λυπάμαι πολύ που, σε μία πρωτοβουλία μου που σκοπό είχε να βοηθήσει στο συντονισμό ανάμεσα σε Υπουργείο, Περιφέρεια και Δήμο, η παράταξη του κυρίου Δρακονταειδή επέλεξε αυτόν τον τρόπο να μου επιτεθεί.

Είμαι βέβαιος ότι ανεξάρτητα από την ψήφο και την κομματική ταύτιση, όλοι οι πολίτες της Λευκάδας γνωρίζουν τις προθέσεις μου, γνωρίζουν ότι εργάζομαι μόνο για το καλό της Λευκάδας –  και, πιστεύω, φέρνω και αποτελέσματα.

Αν αυτό δυσαρεστεί κάποιους, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω ούτε στόχο ούτε τρόπο. Θα συνεχίσω να δουλεύω και να διεκδικώ για τη Λευκάδα, για όλους τους Λευκαδίτες, με ήθος στο επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, ακόμα κι όταν προκαλούμαι. Ελπίζω, ακόμα κι αν τώρα μας χωρίζουν οι λέξεις, στο τέλος να μας ενώσουν τα έργα.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *