Το σχόλιο της ημέρας: Συγκρίσεις κι εξαιρέσεις…

Το σχόλιο της ημέρας: Συγκρίσεις κι εξαιρέσεις…

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Σκορπιού, (ο αείμνηστος Έλληνας Αριστοτέλης Ωνάσης) μας είχε κάνει δωρεά τα σχολεία του Νυδριού -οικόπεδο και κτίρια-που βλέπετε στην φωτογραφία, κάτι που δεν το γνωρίζουν οι περισσότεροι! Κι αυτό παρότι δεν του είχαμε παραχωρήσει, ούτε την θάλασσα (μεταξύ Σκορπιού και Σκορπιδίου κι όχι μόνο), ούτε φραγμένη προβλήτα αποκλειστικής χρήσης στο Περιγιάλι ή αλλού, ούτε επιχορήγηση κάποιων εκατομμυρίων ευρώ!

Ο νυν ιδιοκτήτης του Ρώσος μεγιστάνας, μας έκανε δωρεά τις δυο μπασκέτες στο προαύλιο αυτών των σχολείων και έγινε χαλασμός από κάποια ΜΜΕ, γνωστούς και μη εξαιρετέους για την ευλυγισία και το θορυβώδες χειροκρότημά τους.

Οπότε οι συγκρίσεις είναι φυσικό επακόλουθο. Εκτός βεβαίως από τους κάτω των -ήντα συμπολίτες μας που δεν είχαν γεννηθεί τότε, απ΄ τις συγκρίσεις  εξαιρούνται τόσο οι αμνήμονες όσο και οι νεόκοποι “συμπατριώτες” μας, που για την πρώτη περίπτωση φυσικό είναι να έχουν άγνοια, καθότι όταν συνέβαιναν αυτά, αυτοί δεν είχαν αγκυροβολήσει (ακόμη) στον τόπο μας και αρμένιζαν σε άλλες πολιτείες…

Ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *