Διαμαρτυρία Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Ελλομένου

Διαμαρτυρία Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Ελλομένου

Διαμαρτυρία Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Ελλομένου

Νυδρί   06/09/2021

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Εμπόρων για τον πεζόδρομο Νυδριού

 

Κατόπιν επικοινωνίας με τους επαγγελματίες – μέλη του Εμπορικού συλλόγου Ελλομένου σας εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για την λειτουργία του πεζόδρομου αυτή την σεζόν που διανύουμε ακόμη.

Παρόλο που το Νυδρί βρίσκεται στο επίκεντρο της τουριστικής κίνησης, οι συμπολίτες –έμποροι μας εξέφρασαν τα παράπονα και τις ανησυχίες τους για την κατάσταση του πεζόδρομου επί της οδού Ελλομένου και την χρήση αυτού.

Η εικόνα του πεζόδρομου είναι θλιβερή και είναι άμεση η παρέμβαση της Περιφέρειας  για να φτάσει στο σημείο που του αξίζει να λέγεται « πεζόδρομος».

Κατεστραμμένες πλάκες, τσιμεντένια τμήματα διαλυμένα από την χρήση βαρέων οχημάτων, παρτέρια χορταριασμένα με σκουπίδια και περιττώματα ζώων, ανύπαρκτα πλαστικά κολωνάκια σε καίρια σημεία κάθετων δρόμων  που πάρκαραν αυτοκίνητα και εμπόδιζαν την διέλευση οχημάτων, κάδοι απορριμμάτων ανύπαρκτοι- ούτε ένας κάδος σ’ όλο το μήκος του πεζόδρομου, με αποτέλεσμα την δυσανασχέτηση των τουριστών!

Περιμένουμε εργασίες άμεσα και παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την κατάσταση του πεζόδρομου καθώς και κάδους καθαριότητας να αλλάξουν την γενική εικόνα  που σε κάποια σημεία του είναι εστία μόλυνσης.

Μέσα στην συγκυρία που βιώνουμε όλοι λόγω της πανδημίας και της οικονομικής δυσχέρειας  που προήλθε από αυτή, θα περιμέναμε την Περιφέρεια και τον Δήμο αρωγό στην καθημερινότητα μας.

Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε πάντα « Η Καθαριότητα είναι Ποιότητα ζωής και ο βαθμός Πολιτισμού του τόπου μας».

 

Με εκτίμηση

Tο Δ.Σ.

 

 

 

 

2 σχόλια

  1. Ξέρω ότι δημοσιεύεις ότι συμφωνούν με τις ιδέες σου.Το πρόβλημα της λαιμούς πεζοδρόμησης του Νυδριού φαίνονταν από την αρχή ότι ήταν προσχεδιασμένο από κάποιους ο δρόμος να κόψει τα πεζοδρόμια της μιας πλευράς προς την θάλασσα και μα πλατύνει αρκετά τα πεζοδρόμια της άλλης πλευράς ενώ κανονικά ο δρόμος έπρεπε να είναι στο κέντρο.Περαν από αυτό στο κεντρικό διάζωμα του δρόμου για τα όμβρια τοποθετήθηκαν πλάκες με τρυπες που δεν σηκουνουν το βάρος των αποριματοφορων με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να έχουν πλημυρηση τον παραλιακό δρόμο με όλες τις συνέπειες(βρώμα και δυσφορία) Εάν πάρει κάπου φωτιά η πυροσβεστική θα σπάσει όλες τις πλάκες που βρίσκονται σαν καπάκια για τα όμβρια διότι δεν αντέχουν πολύ βαρος

    • FortsaLefkada

      Αγαπητέ Σπύρο “ξέρεις” λάθος. Δεν δημοσιεύω μόνο ότι συμφωνεί με τις ιδέες μου(!) αλλά οτιδήποτε μου στέλνουν και είναι δημοσίου ενδιαφέροντος, αρκεί να μην είναι υβριστικό ή συκοφαντικό. Και για να πω την αλήθεια σχετικά με το δικό σου σχόλιο, δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να πεις. Υποθέτω ότι ”
      της λαιμούς πεζοδρόμησης” ήθελες να πεις “της μαϊμούς πεζοδρόμησης”, αλλά και πάλι δεν κατάλαβα τι ακολουθεί τα αποσιωπητικά. Αν θέλεις επανέλαβε ολόκληρη την σκέψη σου. Φιλικά- ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *