Η απάντηση στο χθεσινό κουϊζ

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουϊζ

Όπως ακριβώς το υποσχεθήκαμε χθες, σήμερα σας έχουμε την ορθή απάντηση στο χθεσινό κουίζ, αφού βέβαια σας  το θυμίσουμε πρώτα:

‘Ελεγε: “Δείτε τι έχει και βρείτε τι δεν έχει ο νεόκοπος κεντρικός πεζόδρομος στο Νυδρί!” (τον οποίο στην ανάρτηση βλέπετε κατά την βραδινή λειτουργία του).

Την σωστή απάντηση μας την έστειλε ο φίλος αναγνώστης Κ. Γ. (έτσι υπογράφει) και μας ενημερώνει πως αυτά που δεν έχει ο πεζόδρομος είναι “καλαθάκια σκουπιδιών”!

Συγχαίρουμε τον φίλο που νίκησε στο κουίζ αλλά θεωρούμε σκόπιμο να σας πούμε πως το ανακάλυψε, όπως ο ίδιος μας είπε:  “Δεν ήταν αποτέλεσμα παρατηρητικότητας από κάποιον έλεγχο των φωτογραφιών, μας εξομολογήθηκε, αλλά μάλλον προϊόν σύμπτωσης. Γιατί ένα βράδυ, πριν από λίγες μέρες κι ενώ βρισκόμουν στην Νότια αρχή του πεζόδρομ0υ, προς το Μεγάλο Αυκάκι, έψαξα να βρω κάποιο καλαθάκι για να αφήσω το άδειο μου πακέτο από τσιγάρα.  Ε, λοιπόν αφού περπάτησα μέχρι το κεντρικότερο σημείο του χωριού κι έφθασα στο μαγαζί με τις κρέπες, δίπλα απ΄ το Φαρμακείο χωρίς να υπάρχει ούτε ένα καλαθάκι, αγανακτισμένος κοντοστάθηκα και ομολογώ πως προς στιγμήν σκέφθηκα να κάνω το πακέτο μπαλίτσα και να το κλωτσήσω μέσα σε κάποια απ΄ τις τρύπες που έχει το κεντρικό τούνελ στην μέση και κατά μήκος του δρόμου! Ευτυχώς δεν το έκανα και κατέβηκα στον από κάτω δρόμο της παραλίας  και τελικά άφησα το πακέτο μου σ΄ένα τιγκαρισμένο καλαθάκι, δίπλα ακριβώς στο μπρούτζινο άγαλμα του Αριστοτέλη Ωνάση!”

Ξανασυγχαίρουμε και μάλιστα διπλά τώρα τον φίλο Κ. Γ., αφενός για την ειλικρίνειά του να μας εξομολογηθεί σκέψεις που δεν τον τιμούν και αφετέρου γιατί τελικά έκανε το σωστό! (κάτι που δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα κάμουν άλλοι στην θέση του…)

Και αναρωτιόμαστε: Μα καλά τόσα χρήματα ξοδεύτηκαν και τόσος κόσμος ταλαιπωρήθηκε δυο χρόνια τώρα με τα έργα, γι αυτόν τον έρμο τον πεζόδρομο.  Οι παραλήπτες του έργου, δεν είδαν μια τόσο σοβαρή έλλειψη και τον  παρέλαβαν;  Και αφού τον παρέλαβαν, οι διαχειριστές του δεν είδαν πως αυτή η έλλειψη “βγάζει μάτια”  ώστε να την διορθώσουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *