Η παγίδα στο φως της ημέρας & η απορία της ημέρας…

Η παγίδα στο φως της ημέρας…

Η παγίδα παραμένει στην θέση της περιμένοντας το επόμενο θύμα της!

Γράφαμε νωρίτερα σήμερα για την αριστοτεχνική παγίδα που κάποιοι έστησαν μεταξύ Πόντε και κυκλικής πορείας στην οποία πέφτουν και “σκοτώνονται”  οι περαστικοί καθώς και για την “ψαριά” που αυτή έπιασε την περασμένη νύχτα. Επειδή όμως συχνά “της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει”, που λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας, (ή και κλαίει με τα χάλια μας, που λέμε εμείς), είπαμε να περάσουμε σήμερα μέρα μεσημέρι για  να δούμε πρώτον αν μετά τα βραδινά ατυχήματα η παγίδα παραμένει στην θέση της και δεύτερον, αν ναι,  πως φαίνονται τα πράγματα στο φως της ημέρας.

Δείτε λοιπόν τα αποτελέσματα της σημερινής αυτοψίας:

Η παγίδα στο φως της ημέρας…

Έτσι φαίνεται η κατάσταση για κάποιον που βαδίζει προς την παγίδα και στον Πόντε…

Η παγίδα στο φως της ημέρας…

Και όσο πλησιάζει κανείς, τόσο τρομάζει μ΄ αυτά που βλέπει…

Η παγίδα στο φως της ημέρας…

Από κοντά δε, η παγίδα μας αποκαλύπτεται σ΄ όλο της το   …μεγαλείο είτε ανφάνς την κοιτάξεις (πάνω),  είτε προφίλ (κάτω)!

Η παγίδα στο φως της ημέρας…

***

Η παγίδα στο φως της ημέρας…

Κι από τον Πόντε όμως να έρχεσαι με κατεύθυνση προς την κυκλική πορεία κ.λ.π., υπάρχει μια πιο λάιτ έκδοση παρόμοιας παγίδας, όπως βλέπετε στην πάνω φωτογραφία! Με την διαφορά πως εδώ το πλέγμα δεν σηκώνεται από την άσφαλτο από 15 μέχρι 25 πόντους αλλά μόνο από 5 μέχρι 10.  Πάντως και μ΄ αυτό το μικρότερο “άνοιγμα¨ την ζημιά της την κάνει κι αυτή, αν χωθεί το πόδι σου από κάτω!…

***

Και τώρα η απορία της ημέρας:

Η παγίδα στο φως της ημέρας…

΄Να με συμπαθάτε άρχοντες της ύδρευσης και των έργων, γιατί εγώ δεν είμαι τεχνικός και μπορεί να πω και καμιά κοτσάνα. Όμως δεν σας φαίνεται κομμάτι αχαμνό το πλέγμα που μπαίνει για την αποκατάσταση των σκαψιμάτων της ασφάλτου, του οποίου η διάμετρος δεν φαίνεται να ξεπερνάει τα 2 mm?  Γιατί εγώ που δεν είμαι τεχνικός, επαναλαμβάνω, νομίζω πως αυτό το πλέγμα κάνει μόνο για πρόχειρος φράχτης, όπως για παράδειγμα για να κλείσει τον χώρο του εργοταξίου σας, για να μην μπαίνει ο κόσμος και σκοτώνεται, (λέμε τώρα), κι όχι για μεταλλικό οπλισμό τσιμέντου! Εσείς που είστε τεχνικοί και καθ΄ύλην αρμόδιοι τι λέτε επ΄ αυτού?

Ο Σχολιαστής

Σχολιάστε

  1. μακης μελας

    Μου ειπανε πως ναυαγησες μες την παγιδα βραδυνες ωρες και γι αυτο γραφεις ξημερωματα…Ητανε ξοβεργο για το ….Φιλιππα αλλα και σενα που σ επιασε καλο ητανε…..Για μα μαθεις….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *