Η Δ Ε Ε Π Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας για την 25η Μαρτίου

Η Δ Ε Ε Π Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας για την 25η Μαρτίου

Λευκάδα  25/03/2021

Εις οιωνὸς άριστος αμύνεσθαι περὶ πάτρης τα λόγια του Έκτορα στην Ομήρου Ιλιάδα δικαιώνουν τους αγώνες και τις θυσίες  των προγόνων μας πριν 200 χρόνια.

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον και σεμνότερον και αγιώτερον εστίν η Πατρίς, και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι, τα λόγια του Σωκράτη είναι διαχρονικά και  φωτίζουν σαν φάρος τις ψυχές όλων των ανθρώπων .

Υπέρ βωμών και εστιών΄ ο αγώνας ήταν για την θρησκεία μας και την πατρίδα μας.

Ελευθερία η θάνατος με μια φωνή οι  ήρωες και αγωνιστές  του 1821 μαζί με την Εκκλησία ηγήθηκαν της Εθνεγερσίας για την Παλιγγενεσία του Ελληνικού Κράτους.

Διπλή εορτή η σημερινή ‘ ή έναρξη της  Ελληνικής Επανάστασης ενάντια στην  σκλαβιά αλλά και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου η χαρμόσυνη είδηση της επικείμενης γέννησης του Χριστού μας .

Σήμερα στην χώρα μας αντιμετωπίζουμε πολλές προκλήσεις οι οποίες μας έχουν κουράσει χωρίς να σημαίνει ότι μας έχουν καταβάλλει .

Έχουμε υποχρέωση να σταθούμε όρθιοι ‘ πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα σημερινά προβλήματα και όλοι μαζί να συνδράμουμε στην δημιουργία της ισχυρής Νέας Ελλάδας αυτής  της δημιουργίας , της καινοτομίας , της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας του ελληνικού κράτους . Έχουμε και εμείς την υποχρέωση στις μελλοντικές γενιές όπως και οι πρόγονοι μας  να αλλάξουμε αυτή την χώρα προς το καλύτερο .

Τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 σηματοδοτούν την αλλαγή σελίδας και την αφετηρία της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που όλοι μαζί θέλουμε  .

Δόξα και τιμή στους ήρωες του 1821 .  Ζήτω η Ελλάδα . Ζήτω το Έθνος .

Χρόνια Πολλά Ελλάδα.

από την Δ.Ε.Ε.Π  Λευκάδας της  Νέας  Δημοκρατίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *