Η Δ.Ε.Ε.Π. Λευκάδας της Ν.Δ. απαντά στην Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Λευκάδας της Ν.Δ. απαντά στην Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Λευκάδα 21/03/2021

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε σημερινή του συνέντευξη δήλωσε ότι φτάνουμε στο τέλος του πολέμου με τον κορωνοϊό και βγαίνουμε νικητές ‘ παρόλο που η αξιωματική αντιπολίτευση προσπάθησε επίμονα να διαταράξει το όποιο ήπιο πολιτικό κλίμα ήταν αναγκαίο για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τις συνέπειες αυτής.

Η διάθεση και η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να πολιτικοποιήσει την πανδημία και τον κορωνοϊό με σκοπό να στοχοποιηθεί  η κυβέρνηση ήταν μάταιη . Η κυβέρνηση πήρε από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να υπάρξουν όσο το δυνατό λιγότερες επιπτώσεις σε κοινωνικό , πολιτικό και οικονομικό επίπεδο .

Θεωρούμε άστοχες  τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Νομαρχιακής επιτροπής  Λευκάδας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  που προβαίνει σε προσωπικού χαρακτήρα επίθεση εναντίον του Βουλευτή Λευκάδας κ. Θανάση Καββαδά προσπαθώντας να υποτιμήσει και να απαξιώσει το κυβερνητικό έργο .

Ο Θανάσης Καββαδάς εκλέγεται βουλευτής από το 2015 ‘  δεν έχει ανάγκη υπεράσπισης γιατί έχει την αναγνώριση και την εκτίμηση των πολιτών .  Με ένα ουσιαστικό και μετρήσιμο έργο για τη Λευκάδα έχει παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που έχουν θετικά αποτελέσματα  . Το γραφείο του είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων , δεν διχάζει και δεν διαχωρίζει όπως άλλωστε πάντα πράττει η παράταξη μας .  Η πρόσφατη αναφορά στον Θανάση Καββαδά ήταν  ατυχής και είμαστε βέβαιοι ότι ο πολιτικός πολιτισμός δεν επιτρέπει τέτοιου είδους ανακοινώσεις .

Η πρόκληση μετά το τέλος της πανδημίας δεν θα είναι μερικά απλά βήματα βελτίωσης αλλά πολλά γενναία άλματα προόδου χρησιμοποιώντας τα ανάλογα οικονομικά και κοινωνικά εργαλεία .

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα διαχειρίζεται σωστά κρίσεις όπως της πανδημίας , του μεταναστευτικού και των εθνικών μας θεμάτων ταυτόχρονα με τον στόχο του για τον εκσυγχρονισμό και την ψηφιακή μεταμόρφωση του κράτους  για την ανάταξη της χώρας μας .

Ο Ελληνικός Λαός θέλει μια αλλαγμένη χώρα προς το καλύτερο και μπορεί σήμερα να συγκρίνει τον καταλληλότερο πρωθυπουργό και την αποτελεσματικότερη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από αυτή της προηγουμένης περιόδου που προηγήθηκε και ευτυχώς αποδοκιμάστηκε .

Με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία .

 

Δ.Ε.Ε.Π  Λευκάδας της  Νέας  Δημοκρατίας.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *