Η Λαϊκή Συσπείρωση για το γνωστό “ευχαριστήριο” του Δήμου

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το γνωστό “ευχαριστήριο” του Δήμου

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το τελευταίο ευχαριστήριο μήνυμα της δημοτικής αρχής αποτελεί πρόκληση για το λαό τη Λευκάδας και ιδιαίτερα για τους κατοίκους Νυδριού και Περιγιαλίου.

Τη στιγμή που παραχωρείται- παραδίδεται το λιμάνι του Περιγιαλίου στα μεγάλα συμφέροντα που δρουν στο Σκορπιό δε θα κάνουμε «τεμενάδες» για «μερικές οκάδες ξύλα». Η αυτονόητη ανάγκη φτωχών οικογενειών να ζεσταθούν δε μπορεί να γίνει «πλυντήριο» για την παραχώρηση- παράδοση δημόσιων υποδομών, έτσι όπως γίνεται προσπάθεια από τη διαχειρίστρια εταιρία του Σκορπιού με τη συνενοχή του Δήμου Λευκάδας.

Το τεράστιο κόστος της επένδυσης, με τα τεράστια κέρδη για τον επενδυτή δε θα φέρει την αναβάθμιση στη ζωή των κατοίκων ολόκληρης της περιοχής, όπως νομίζουν ορισμένοι. Αρκεί να θυμηθούμε όλοι και κυρίως οι κάτοικοι της περιοχής Νυδριού και Περιγιαλίου τις συνθήκες και τα «οφέλη» τις μέρες του περίφημου «χλιδάτου πάρτι» στο Σκορπιό.

Τώρα, μετά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των κατοίκων, γίνεται επιχείρηση εξαγοράς συνειδήσεων με διάφορα «δωράκια». Σε αυτή την κατεύθυνση είναι το τελευταίο «δωράκι» με τα ξύλα σε άπορες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε αυτή την προσπάθεια ήταν το προηγούμενο διάστημα η «δωρεά» μηχανήματος για μοριακά τεστ covid στο Νοσοκομείο Λευκάδας. Σε αυτή την κατεύθυνση θα είναι και τα όποια μελλοντικά «δωράκια». Φυσικά, εκεί που απουσιάζει το κράτος και ο Δήμος θα βρίσκουν πάντα τρόπο να διαφημίζουν τη «φιλανθρωπία» τους οι επενδυτές.

Συνοψίζοντας: Το βαρέλι της «οσφυοκαμψίας» στα μεγάλα συμφέροντα δεν έχει πάτο για το Δήμο Λευκάδας!

ΥΓ: Επειδή η αποψίλωση του δάσους στο Σκορπιό, κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστεί, μαζί με τις κατασκευές στο νησί, καλό θα είναι από τη δημοτική αρχή, να μη βγάζουν ευχαριστήρια κάθε φορά που θα ξεφορτώνονται από το Σκορπιό, οργανική ύλη και ογκώδη, προκαλώντας το λαό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *