Ανταπόκριση!

Ανταπόκριση!

του ΝΙΚΟΥ ΓΑΖΗ(*)

Δεν πέρασαν ούτε είκοσι μέρες από τότε που δημοσιεύσαμε το άρθρο μας με τίτλο “Το ανύπαρκτο Νοσοκομείο Λευκάδας” (www.fortsalefkada.gr/arthra/113735/) στο FORTSA LEYKADA.gr.

Στο άρθρο μας εκείνο,  αναφερόμαστε στο παράδοξο όσο και επικίνδυνο φαινόμενο, να παραμένουν ακόμη οι πινακίδες και ο σταυρός στο κτήριο του παλιού Νοσοκομείου Λευκάδας, παρότι το Ίδρυμα είχε μεταφερθεί πριν από σχεδόν δυο χρόνια στις νέες εγκαταστάσεις της οδού Φιλοσόφων. Και μάλιστα συνιστούσαμε στους αρμόδιους να επωφεληθούν από τα συνεργεία που ήδη εργάζονταν στο κτήριο του παλιού Νοσοκομείου (για να την προσωρινή μεταστέγαση των τροφίμων του Γηροκομείου Λευκάδας εκεί), προκειμένου να τα αποκαθηλώσουν επειγόντως, αφού θα μπορούσαν να μπερδέψουν (ασθενείς και συνοδούς) και ενδεχομένως να προκαλέσουν πρόβλημα.

Και ώ του θαύματος, εισακουστήκαμε! Γιατί σήμερα, με πολλή ικανοποίηση διαπιστώσαμε, πως όντως η πινακίδα και τα σύμβολα υγείας έχουν ξηλωθεί και η τάξη -έστω και αργά- αποκαταστάθηκε.

Αφορμή λοιπόν με αυτό -και επειδή τα αυτονόητα σε τούτο τον τόπο μόνο αυτονόητα δεν είναι, όπως έχουν αποδείξει διάφοροι διερχόμενοι κομήτες της εξουσίας τα τελευταία χρόνια- πρώτον θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αρμοδίους γι αυτή τους την ανταπόκριση και δεύτερον να τους ευχαριστήσουμε που με την ενέργειά τους αυτή, έκαναν εμάς τους δημοσιογραφούντες δήθεν δημοσιογράφους (που λέει και κάποια ψυχή) να έχουμε την ικανοποίηση πως ενίοτε, κάτι θετικό για την κοινωνία πετυχαίνουμε κι εμείς…

(*Ο Νίκος Γαζής είναι δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Δίαυλος”)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *