Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής… πανηγυρίζει γιατί υλοποιούνται τώρα,

αποφάσεις κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από Μάϊο 2019!

Το «εξαιρετικό» ενδιαφέρον του βουλευτή της ΝΔ στη Λευκάδα Θ. Καββαδά για τον τόπο του και οι «φιλολαϊκές» πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, είχαν ως αποτέλεσμα να διορίζονται… τώρα στο Νοσοκομείο Λευκάδας ειδικότητες γιατρών που είχαν προβλεφθεί και προκηρυχθεί, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή εδώ και είκοσι δύο (22) μήνες!

Έτσι το Μάϊο 2019 υπήρξε προκήρυξη για εννέα (9) θέσεις ενώ είχαν ήδη προηγηθεί άλλες τρεις (3). Όμως η ΝΔ αμέσως μετά τις εκλογές πάγωσε τις διαδικασίες, με τη  σύμφωνη γνώμη του τότε άτυπου «Διοικητή» του Νοσοκομείου, βουλευτή Θ. Καββαδά.

Τότε βέβαια είχαν έρθει φουριόζοι για να υλοποιήσουν το αντικοινωνικό τους πρόγραμμα και δεν το έκρυψαν από την 1η μέρα της διακυβέρνησής τους. Όμως ύστερα ήρθε η πανδημία, που τους ανάγκασε να μην προχωρήσουν στην διαδικασία εκποίησης του ΕΣΥ χωρίς βέβαια να φροντίσουν για την ενίσχυσή του, όπως έπραξαν όλες οι χώρες που ενδιαφέρονται για τους πολίτες τους.

Σήμερα που έρχονται να δηλώσουν ότι η διαδικασία «σταδιακά ολοκληρώνεται», εμείς διαπιστώνουμε ότι βρισκόμαστε 22 μήνες από την προκήρυξη και 20 μήνες από την έναρξη της κυβερνητικής τους θητείας. Και έχουμε ακόμη πολύ χρόνο!

Καμία αναφορά για τις σημερινές πραγματικές ανάγκες, που είναι πολύ πιεστικές, λόγω πανδημίας και αποχωρήσεων προσωπικού. Τους αρκεί που υλοποιούν τώρα τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ, από την Άνοιξη του 2019 και αυτολιβανίζονται.

Ας πούμε τώρα και για το : «πιστώθηκαν άμεσα 90.000 ευρώ από την 6η ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Λευκάδας για την προμήθεια νέου μηχανήματος υπερήχου καρδιάς».

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες γι’ αυτό που ο κ. Καββαδάς γνωρίζει αλλά το αποκρύπτει, σύμφωνα με την χρόνια προσφιλή τακτική του, παραπληροφορώντας τους. Ο καρδιολογικός υπέρηχος είχε εγκριθεί τον Ιούνιο 2019 και από τότε αναζητείται, όπως δυστυχώς αναζητούνται και τα μηχανήματα τεχνητού νεφρού, που κι αυτά είχαν εγκριθεί.  

Είναι γεγονός ότι δύσκολα αντιμετωπίζεις την… πρωτοπόρα τακτική Θ. Καββαδά.         Η μόνιμη παραπληροφόρηση, το άσπρο-μαύρο και η επιστημονική εφαρμογή τής οικειοποίησης έργων, δράσεων, πρωτοβουλιών, σε συνδυασμό με την πρωτοφανή υποκειμενικότητα και επιλεκτική αφωνία ιδιωτικών ή επαγγελματικών τοπικών μέσων ενημέρωσης, έχουν δημιουργήσει για χρόνια ένα θώρακα προστασίας με αποτέλεσμα το θράσος να περισσεύει.

Όμως όπως όλα τα «καλά» κάποτε τελειώνουν, έτσι τα «έργα και οι ημέρες» του βουλευτή της ΝΔ στη Λευκάδα πλέον αποκαλύπτονται.

Σίγουρα θα φροντίσουμε κι εμείς γι’ αυτό.

 

Γραφείο Τύπου

2/3/2021

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *