Το σχόλιο της ημέρας: Το ΄παν και το ΄καναν! Μπράβο τους!!

πασόκ-Λευκάδα

Το ΄πε και το ΄κανε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Λευκάδας και μπράβο της!

“Κατόπιν ενεργειών της” προκηρύσσονται 4 θέσεις επικουρικών ιατρών (τριετούς θητείας)  για το Νοσοκομείο Λευκάδας σε ειδικότητες που παρατηρούνταν οι μεγαλύτερες ελλείψεις. Έτσι οσονούπω αναμένονται να ενισχύσουν το Νοσοκομείο μας οι εξής ειδικότητες: 1 Παιδίατρος, 1 Ορθοπαιδικός, 1 Παθολόγος και 1 καρδιολόγος.

Θυμίζουμε ότι προ 40ημέρου περίπου, ο Γραμματέας της Ν Ε ΠΑΣΟΚ Λευκάδας Γιάννης Λάζαρης κι ο τομεάρχης (στην Ν. Ε.) για θέματα υγείας Νίκος Πεντεσπίτης μας ανακοίνωσαν (στις 13-11-2014) ότι επισκέφθηκαν τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Γρηγοράκο στον οποίο έθεσαν το ζήτημα της έλλειψης γιατρών σε βασικές ειδικότητες στο Νοσοκομείο Λευκάδας και είχαν την δέσμευση του υπουργού για σημαντική ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού σύντομα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που γέλασαν ή απλώς μειδίασαν τότε, διαβάζοντας την ανακοίνωση της ΝΕ. Μια τοπική εφημερίδα μάλιστα, ο “Λευκαδίτικος Λόγος”, έσπευσε ούτε λίγο ούτε πολύ να λοιδωρήσει τους αποστολείς της σχετικής ανακοίνωσης, αναγκάζοντάς τους να της απαντήσουν σε σκληρό ύφος αποκαλώντας την μάλιστα “φυλλάδα”!

Σήμερα όμωςφαίνεται να δικαιώνονται, αφού κατάφεραν το …πολλαπλάσιο απ΄ αυτό που δεν κατέφερε ο βουλευτής και άλλοι μεγαλόσχημοι, αποδείχνοντας ταυτόχρονα πως παρά την δραματική συρρίκνωση του πάλαι ποτέ ισχυρού Κινήματος, αυτοί κουβαλάνε μέσα τους το γονίδιο της επιτυχούς και αποτελεσματικής παρέμβασης…

Εμείς αναγνωρίζοντας τις επιτυχίες από οπουδήποτε κι αν προέρχονται τους λέμε απλά μπράβο!

Παραθέτουμε εδώ την τελευταία  σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Λευκάδας:

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ν.Ε στην συνάντηση που είχε με τον Αν.Υπουργό Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκο έθεσε όλα τα θέματα που απασχολούν την Υγεία στο Νομό μας και ειδικότερα για τις κενές θέσεις Ιατρών, όπου μας δεσμεύτηκε ο κ.Υπουργός για την επίλυση των προβλημάτων.

Σήμερα 24/12/2014 η νέα προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας συμπεριλαμβάνει 4 ειδικότητες επικουρικών Ιατρών για 3 έτη για το Νοσοκομείο Λευκάδας.
Αναλυτικά: 1 θέση Παιδίατρου, 1 θέση Ορθοπαιδικού , 1 θέση Παθολόγου, 1 θέση Καρδιολόγου.

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *