Η Ενωτική Αναγέννηση (Μεγανησίου) ερωτά τον ΓΓΠΠ

Η Ενωτική Αναγέννηση (Μεγανησίου) ερωτά τον ΓΓΠΠ

ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????

 

Ο δήμαρχος Μεγανησίου προφανώς δεν γνωρίζει η δεν θέλει να σεβαστεί το ρόλο του ως <<πρώτος>> πολίτης του δήμου. Αντί να δίνει το παράδειγμα σύννομης, ακέραιης συμπεριφοράς και συμμόρφωσης στους νόμους και τις διατάξεις του κράτους …πόσο μάλιστα του κυβερνώντος κόμματος το οποίο στηρίζει και από το οποίο στηρίζεται, επιδεικνύει συνεχώς και με αυξανόμενους ρυθμούς το αντίθετο.

Τη χρονική στιγμή αιχμής της πανδημίας που όλοι οι Έλληνες πολίτες και οι δημότες επιδεικνύουν με κάθε τρόπο πειθαρχία στις οδηγίες και τους κανόνες των επιστημόνων και της κυβέρνησης, με την ιδιότητα του δημάρχου σε έναν δήμο με μηδέν κρούσματα μέχρι σήμερα, προβαίνει σε διοργάνωση εκδήλωσης για κοπή πίτας με προσκεκλημένους που υπερβαίνουν κατά πολύ τα επιτρεπόμενα εννέα άτομα και το χειρότερο..χωρίς χρήση μάσκας και των υπολοίπων μέτρων υγιεινής.

Προστατευόμενος από κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του νομού Λευκάδας, ακόμη και από υπηρεσίες ελέγχου και καταστολής ενεργειών και συμβάντων που αντίκεινται στην εφαρμογή πρωτοκόλλου της πανδημίας , χρησιμοποιεί το δήμο σαν τσιφλίκι του, αγνοώντας τον κίνδυνο στον οποίον εκθέτει τους συνεπείς δημότες.

Άραγε στους παρευρισκόμενους (τουλάχιστον) 18  στη φιέστα,  θα επιβληθεί το πρόστιμο των 300 ευρώ και στον οικοδεσπότη – δήμαρχο των 3000 , έστω και τώρα?

Για ποιο λόγο δεν παρενέβη η αστυνομία για τη διάλυση της εορταστικής συγκέντρωσης τη στιγμή που τόσο εύκολα πράττει το αντίστοιχο σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, επιβάλλοντας αλόγιστα πρόστιμα στους απλούς δημότες, στους επιχειρηματίες του δήμου μας που παρά την οικονομική κατάρρευση προσπαθούν και ανταποκρίνονται ?….Εντολές άνωθεν?…η <<νταβατζιλίκι>>  με ανταλλάγματα…για να μη μασάμε τα λόγια μας?

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα συνεχίσει μετά από αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη κίνηση του δημάρχου να πραγματοποιεί συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη? Άλλωστε κατασκευάσετε μια αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου άκαιρα … Με 13 δημοτικούς συμβούλους  σε σχέση με το μέγεθος της αίθουσας υπερεξασφαλίζονται  οι προβλεπόμενες αποστάσεις ….η μήπως η χρήση της είναι για  φιέστες που εγκυμονούν κίνδυνο εν μέσω πανδημίας ?

Περιμένουμε απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω:

Από τον αυτοαποκαλούμενοι <<τέλειο>> δήμαρχο που κατά τα λεγόμενα του είναι ο σωτήρας του Μεγανησίου από τον covid -19, εξασφαλίζοντας και εμβολιαστικό κέντρο στο Μεγανήσι

Από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τις αστυνομικές αρχές για τη μη επέμβαση τους και την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων

Από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  για την από δω και πέρα δια ζώσης συνεδρίαση του σώματος με όλα τα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

ΥΓ1: Μετά από επαφή με την 6η ΥΠΕ και το Νοσοκομείο Λευκάδας σας ενημερώνουμε ότι ουδέποτε μέχρι σήμερα είχε η έχει οριστεί εμβολιαστικό κέντρο στο Μεγανήσι. Τα εμβολιαστικά κέντρα του νόμου θα είναι δύο…Νοσοκομείο Λευκάδας και Κέντρο Υγείας Βασιλικής…..όλα όσα αναφέρθηκαν από την δημοτική αρχή ήταν επικοινωνιακά παιχνιδάκια.

Υ Γ2: Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας ακόμη και αν λάμβαναν πρόσκληση από το δήμαρχο (γεγονός που δεν συνέβη) δεν θα συμμετείχαν στην εκδήλωση κοπής της πίτας σεβόμενοι απόλυτα και εφαρμόζοντας τις ισχύουσες οδηγίες και διατάξεις.

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ενωτικής Αναγέννησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *