Συνωνυμίας συνέπειες…

Συνωνυμίας συνέπειες…

του ΝΙΚΟΥ ΓΑΖΗ

Πολύ συχνά οι συνωνυμίες γίνονται πηγές μπερδεμάτων. Που άλλοτε προκαλούν θυμηδία και γέλια κι άλλοτε στεναχώριες και σοβαρά μπλεξίματα. Μια τέτοια κατάσταση -ευτυχώς της πρώτης κατηγορίας- μου προκάλεσε η αναβάθμιση του συνεπώνυμου Τάσου Γαζή  από απλό εντεταλμένο σύμβουλο που ήταν σε διακριτό και πρωτοκλασάτο αντιδήμαρχο και μάλιστα αμειβόμενο!

Μόνο που την νύφη της αναβάθμισης του αγαπητού Τάσου την πλήρωσε η αφεντιά μου, αφού δεκάδες ήταν τα τηλέφωνα από φίλους, γνωστούς και …αγνώστους που με έπαιρναν για να με …συγχαρούν, ξεκινώντας ευθύς αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων!

Είδα κι έπαθα να τους πείσω όλους αυτούς πως δεν ήμουν εγώ ο αναβαπτισθείς αντιδήμαρχος αλλά ο αγαπητός συντοπίτης μου Τάσος. Όμως και με δεδομένο πως οι αντιδράσεις τους ποίκιλλαν από απογοητευτικές μέχρι …ανακουφιστικές μόλις διόρθωνα την πλάνη τους, μετανιώνω που δεν τις σημείωνα μία προς μία, ώστε στο τέλος να ξέρω την “…δημοφιλία” μου! Γιατί τώρα που το ξανασκέφτομαι, αδυνατώ να απαντήσω μετά βεβαιότητας αν ήταν περισσότεροι οι απογοητευμένοι ή οι ανακουφισμένοι…

(* Ο Νίκος Γαζής είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λευκάδας με την παράταξη “Δίαυλος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *