Το σχόλιο της ημέρας: Πανέρημο κι ακάθαρτο!

Πανέρημο κι ακάθαρτο!

Πανέρημο κι ακάθαρτο παραμένει το υπό κατάσχεση ιστιοπλοϊκό με τους μετανάστες μπροστά από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, μόλο που δίνει την εντύπωση πως είναι κανονικά σε λειτουργία.

Δείτε κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που μας αφορούν όλους…

Πανέρημο κι ακάθαρτο!

Τα ανοίγματα του καταστρώματός του παραμένουν ανοιχτά (κι έρχονται βροχές σύμφωνα με την ΕΜΥ) και με τα πράγματα των τέως επιβαινόντων διάσπαρτα κι εκτεθειμένα.

Πανέρημο κι ακάθαρτο!

Στην θέση 1 βλέπετε την πλαστική σακούλα με τα σκουπίδια, στο 2 κάποιο ρούχο(;) παρατημένο, στο 3 μια πάνινη μάσκα παρατημένη, στο 4 η φραπεδιά με το υπόλειμμα νερού και δίπλα τους κάποια απροσδιόριστα από μακριά πράγματα, στο 5 κάποια υπολείμματα της συσκευασίας μπουκαλιών εμφιαλωμένου νερού κ.λ.π.

Πανέρημο κι ακάθαρτο!

Και συνεχίζοντας προς την πλώρη, στην θέση 6 βλέπουμε μια μαύρη ταξιδιωτική τσάντα, στην θέση 7 ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια,  δίπλα τους στο 8 μια νάϋλον σακούλα με άγνωστο περιεχόμενο, στο 9 μια βούρτσα-σκούπα καταστρώματος και στο δέκα επί της προκυμαίας, μια σακούλα πεταμένη, προφανώς από κάποιο σάντουιτς ή κάτι ανάλογο…

Πανέρημο κι ακάθαρτο!

Κι όπως συνήθως συμβαίνει, το καλύτερο μένει για το τέλος: Ένα μεταχειρισμένο χαρτομάντηλο, σκαλωμένο στο δικτυωτό της περίφραξης μένει εκεί και μάλλον σκορπάει τον τρόμο σε όσους έμαθαν πως οκτώ -τουλάχιστον- από τους επιβαίνοντες, βρέθηκαν θερικοί στο κορωνοϊό!

Ομολογώ πως για μια στιγμή σκέφθηκα να το απομακρύνω και με κάθε προφύλαξη να το πετάξω σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων. Μετά όμως σκέφθηκα “άσε καλύτερα μην με εντοπίσουν από πάνω τα όργανα και συλληφθώ κι ο ίδιος για υπεξαίρεση κατασχεμμένου υλικού…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *