Άρχισε να βρέχει -και στη Λευκάδα- τρακοσάρια!

Άρχισε να βρέχει και στη Λευκάδα τρακοσάρια!

Τρακοσάρια άρχισε να βρέχει στα Ιόνια Νησιά  -μαζί και στη Λευκάδα- για μη χρήση μάσκας καθώς και για παραβίαση των απαγορεύσεων μετακίνησης λόγω κορωνοϊού, σύμφωνα με το σχετικό Αστυνομικό Δελτίο Τύπου που ακολουθεί. Και η απορία που δημιουργείται είναι: Δεν αποτελεί έκπληξη που κάποιοι συμπολίτες μας επιμένουν να μην κατανοούν την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων. Τα τρακοσάρια όμως τους περισσεύουν;

***

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού

στα Ιόνια Νησιά

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες Κυριακή (08.11.2020), κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, βεβαιώθηκαν (17) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (4) στη Ζάκυνθο,  (3) στη Λευκάδα και (1) στην Κεφαλονιά, για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους (300) ευρώ.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν (24) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (5) στην Κεφαλονιά, (4) στη Ζάκυνθο και (4) στη Λευκάδα,  για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.