Η φωτο & το σχόλιο της ημέρας: Δώσε θάρρος στον Αθηναίο…

Η φωτο & το σχόλιο της ημέρας: Δώσε θάρρος στον Αθηναίο…

Γράφαμε χθες στην “Πρόταση της ημέρας” να φτιαχτεί μια κίτρινη γραμμή, για να μην προχωρούν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην πρόσβαση της Αμμόγλωσσας μέχρι την κλειδωμένη μπάρα, ώστε να μένουν ελεύθερες οι δίοδοι δεξιά κι αριστερά απ΄ την μπάρα, για την περίπτωση που θα χρειαστεί-όπως χρειάστηκε πρόσφατα- να περάσει ασθενοφόρο.

Δεν ξέρουμε αν μας διάβασαν οι αγαπητοί επισκέπτες μας και αντέδρασαν, ή αν επωφελήθηκαν απ΄ την απουσία οιανδήποτε ελέγχου στην περιοχή. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα όχι μόνο είχαν κλείσει (ξανά) τις διόδους, αλλά προχώρησαν ακόμα περισσότερο και πέρασαν μέσα στον πλακόστρωτο χώρο και πάρκαραν όσο πιο κοντά στην άμμο μπορούσαν, αγνοώντας βέβαια τόσο την μπάρα όσο και τα σήματά της (δρόμος κλειστός σε οχήματα, αλλά και πεζόδρομος!).

Τώρα πως βγήκαν οι αθεόφοβοι με κλειστές και τις δυο διόδους -τουλάχιστον την ώρα που περάσαμε εμείς- είναι πράγμα μυστήριο. Πάντως κάποιος ευγενέστατος επισκέπτης της περιοχής, είχε κρεμάσει και μια σακούλα με τα σκουπίδια του στην μπάρα, η οποία παρέμενε εκεί και συνέχιζε να ανεμίζει στον άνεμο μετά από δυο ώρες που εμείς φύγαμε!

Και μια λεπτομέρεια που  έχει την σημασία της κι ίσως είναι παρήγορη για μας: Από τα έξι αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει μέσα απ΄ την μπάρα στον πλακόστρωτο πεζόδρομο συν το ένα που φαίνεται (δεξιά) να κλείνει την δίοδο κανένα δεν είχε Λευκαδίτικους αριθμούς. Προφανώς ήταν επισκεπτών μας και από τα εφτά τα πέντε είχαν πινακίδες Αθήνας (εξ ού και ο τίτλος. όχι με τον χωριάτη, αλλά με τον Αθηναίο…)

Ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *