Το σχόλιο της ημέρας: Περίεργα ωράρια…

Το σχόλιο της ημέρας: Περίεργα ωράρια…

Θα χαρακτήριζα τουλάχιστον περίεργα τα τελευταία ωράρια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, τουλάχιστον μέχρι οι αρμόδιοι να μας πουν ένα καλό λόγο, που να ερμηνεύει τον ανεξήγητο με την λογική ορισμό τους!

Προσέξτε τι συνέβη και πέστε μου εσείς αν εγώ είμαι ο παράλογος ή κάποιος απ΄ τους παράγοντες που ορίζουν -ή επηρεάζουν- τον ορισμό τους: Η τελευταία σύγκλιση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που έγινε  την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 και είχε προς συζήτηση 23 θέματα, πέρα από την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση, η οποία σπανιότατα περατώνεται σε διάστημα μικρότερο λιγότερο των δυο ωρών, είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 18:00 και πολύ καλά έκανε, έστω κι αν κράτησε μέχρι τις 02:25 μετά τα μεσάνυχτα. Και λέμε καλά έκανε, γιατί οι εργαζόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν την δυνατότητα και τον χρόνο, να σχολάσουν κανονικά, να κάνουν ένα μπάνιο, να φάνε μεσημεριανό και ίσως να ξεκουραστούν με έναν μικρό υπνάκο, πριν  αφοσιωθούν ξεκούραστοι και φρέσκοι στα καθήκοντά τους για τα κοινά!

Στην νέα πρόσκληση που στάλθηκε σήμερα, αντίθετα, ορίζεται να ξεκινήσει η συνεδρίαση του επόμενου (μονοθεματικού) Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Τρίτη 18 Αυγούστου 2020, στις 15:00 το καταμεσήμερο, μολονότι θα συζητηθεί ένα θέμα όλο κι όλο, αφού δεν θα υπάρξει προ ημερησίας συζήτηση. Που σημαίνει πως οι εργαζόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι για να είναι παρόντες, θα πρέπει να στερηθούν -για εντελώς ανεξήγητο λόγο- όλες τις απλές καθημερινές διευκολύνσεις και μικροαπολαύσεις που προαναφέραμε…

Ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.