Το …γιαπί! (4ο Δημ. Σχολείο Λευκάδας)

Το …γιαπί! (4ο Δημ. Σχολείο Λευκάδας)

Το έργο με τίτλο “Αποκατάσταση – ενίσχυση 4ου Δημ. Σχολείου” προϋπολογισμού δαπάνης =190.000,00= ευρώ ξεκίνησε το 2017.

Ακολουθώντας πιστά τη … συνήθη πορεία των δημοτικών μας έργων των τελευταίων τουλάχιστον χρόνων (ήτοι μετά από συνεχείς παρατάσεις προθεσμιών για την ολοκλήρωση του έργου και αλεπάλληλες τροποποιήσεις της μελέτης και κατ’ επέκταση και των αρχικώς προβλεπόμενων εργασιών που έπρεπε να εκτελεσθούν για τη στατική κυρίως ενίσχυση του κτηρίου) ολοκληρώθηκε στα τέλη του Αυγούστου 2019.

Το …γιαπί! (4ο Δημ. Σχολείο Λευκάδας)

Τώρα βέβαια όταν λέμε ότι ολοκληρώθηκαν μη το παίρνετε και τις … μετρητοίς καθώς μετά την ολοκλήρωση του παραπάνω έργου στις 29/07/2019 διαπιστώθηκε ουσιαστικά και η ανάγκη νέων εργασιών (αντικατάσταση των αλουμινίων εξωτερικών πορτοπαραθύρων, τοποθέτηση σωμάτων καλοριφέρ, κατασκευή τεσσάρων (04) τουαλετών….) Εργασίες των οποίων η δαπάνη των οποίων προϋπολογίσθηκε στις =24.000,00= ευρώ. Με απόφαση του δημάρχου Λευκάδας κ. Καλού έγινε ήδη η απ’ ευθείας ανάθεσή τους σε εργολάβο που ήδη έχει εγκατασταθεί και τις εκτελεί.

Συγχρόνως όπως ενημερωθήκαμε από το Δ/ντή του Σχολείου από πιστώσεις της Σχολικής Επιτροπής έχει ολοκληρωθεί και η διαμόρφωση του κυλικείου οπότε δεδομένης της συγκυρίας του κορονοϊού (που τα σχολεία παρέμειναν κλειστά) και των καλοκαιρινών μηνών που ακολουθούν οι εργασίες προβλέπεται να συνεχισθούν και ολοκληρωθούν.

Το …γιαπί! (4ο Δημ. Σχολείο Λευκάδας)    Το …γιαπί! (4ο Δημ. Σχολείο Λευκάδας)

Οπότε οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς του σχολείου (που χαριτολογώντας ή και δυσανασχετώντας κάποιοι από αυτούς το χαρακτήριζαν ως γιαπί) από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (Σεπτέμβριο) θα πρέπει να ξεσυνηθίσουν τις … σκαλωσιές !

 

Σεβαστή Κωνσταντινίδη – Ρεκατσίνα

πρώην δήμαρχος Καρυάς

Δημ. Σύμβουλος Λευκάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *