Το ερώτημα της ημέρας: Ποιος πληρώνει το ρεύμα?

Το ερώτημα της ημέρας: Ποιος πληρώνει το ρεύμα?

 

 

 Γράφει ο Σχολιαστής

Το φωτιστικό που βλέπετε να είναι αναμμένο, αν και η ώρα είναι δυο το μεσημέρι, βρίσκεται στον πεζόδρομο περιπάτου απέναντι από την (παραλιακή) οδό Σικελιανού, στο Βόρειο λιμανάκι της πόλης της Λευκάδας…

Το ερώτημα της ημέρας: Ποιος πληρώνει το ρεύμα?

Λίγο πιο κάτω, στον ίδιο πεζόδρομο, υπάρχει κι άλλο φωτιστικό, επίσης αναμμένο, ίδιο με το προηγούμενο! Με μια μόνο διαφορά, πως σε τούτο εδώ το δεύτερο, λείπει και το “καπελάκι” του! (Πρόκειται βέβαια για ένα σαφές δείγμα εγκατάλειψης…)

Το ερώτημα της ημέρας: Ποιος πληρώνει το ρεύμα?

Εδώ, όπως όλοι θα γνωρίσατε, είναι η ανεκδιήγητη μαρμαρένια σκάλα, έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, η οποία θυμίζουμε, μαζί με ένα βάψιμο της ξύλινης σκάλας -της οποίας βλέπετε την άκρη- μας κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ σχεδόν 25.000 ευρώ (με απ΄ ευθείας ανάθεση βεβαίως, βεβαίως…) Όπως βλέπετε τα τέσσερα περίτεχνα φωτιστικούλια δεξιά και μόνο ένα (το πιο κάτω) αριστερά, είναι επίσης αναμμένα, μέρα μεσημέρι! (Τα άλλα τρία λαμπάκια αριστερά είναι σβηστά προφανώς γιατί είναι χαλασμένα, κάτι που σημαίνει πως έχουμε και νέο κρούσμα εγκατάλειψης…)

***

Το κύριο ερώτημα που τώρα προκύπτει είναι: Τελικά ποιος πληρώνει το ρεύμα? Ο Δήμος (δηλαδή εμείς) ή το Λιμενικό Ταμείο; Πρέπει να το ξέρουμε, ώστε αν μη τι άλλο, να ξέρουμε που να στείλουμε τον …λογαριασμό!

Ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *