ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας: Δεν υπήρξε ποτέ 13η σύνταξη

ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας: Δεν υπήρξε ποτέ 13η σύνταξη

Λευκάδα 03/03/2020

 Με εκλογικό επίδομα ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε το 2019 να εξαγοράσει ψήφους.

Την ώρα που η πατρίδα δίνει τη μάχη της υπεράσπισης των εθνικών συνόρων, ο ΣΥΡΙΖΑ της λογικής των ανοιχτών συνόρων και της μετατροπής της χώρας σε ξέφραγο αμπέλι, υπονομεύει την εθνική προσπάθεια και εκδίδει ανακοινώσεις για την υποτιθέμενη 13η σύνταξη.

Τα 970 εκατομμύρια ευρώ  που έδωσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις πρόσφατες εκλογές , ελπίζοντας να εξαγοράσει τους συνταξιούχους και να μην αποδοκιμαστεί στις κάλπες, ήταν στην πραγματικότητα εκλογικό επίδομα.

Μια πραγματική 13η σύνταξη, δηλαδή μία ολόκληρη επιπλέον σύνταξη το χρόνο για όλους τους συνταξιούχους, θα απαιτούσε 2,3 δις ευρώ – τα οποία ουδέποτε υπήρξαν.

Στην πραγματικότητα λοιπόν δεν υπήρξε ποτέ 13η σύνταξη.

Η προηγούμενη Κυβέρνηση  νομοθέτησε ανέξοδα για μια , υποτίθεται μόνιμη 13η σύνταξη, την οποία γνώριζε ότι ουδέποτε θα καλούνταν να εφαρμόσει, καθώς όλες οι δημοσκοπήσεις πριν από τις επερχόμενες εκλογές έδειχναν ότι θα ηττούνταν κατά κράτος.

Δεν πέτυχε ούτε το ένα ούτε το άλλο , η συντριβή του σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις το αποδεικνύει.

Το χειρότερο είναι ότι όσα χρήματα προορίζονταν για το κοινωνικό μέρισμα στο τέλος του 2019, τα έδωσαν για την δήθεν 13η σύνταξη λίγο πριν τις εκλογές.

Με τιτάνια προσπάθεια, μέσα από τη μείωση δαπανών και την αύξηση των δημοσίων εσόδων, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πέτυχε να δημιουργήσει δημοσιονομικό χώρο και να δώσει κοινωνικό μέρισμα σε ένα εκατομμύριο  οικονομικά αδύναμους συμπατριώτες μας.

Η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας  επιλέγει μάλιστα να προσωποποιήσει την επίθεση στην Κυβέρνηση με απαράδεκτους  χαρακτηρισμούς εναντίον του Βουλευτή Λευκάδας κ. Θανάση Καββαδά , επειδή έπραξε το αυτονόητο, υπερασπιζόμενος την πρώτη ασφαλιστική μεταρρύθμιση εδώ και δέκα χρόνια που φέρνει αυξήσεις στις συντάξεις, έχει ρεαλιστική προοπτική και βιωσιμότητα για πενήντα χρόνια , σύμφωνα με την αναλογιστική μελέτη  και κοινωνικό πρόσημο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί για μια ακόμη φορά, τη νοημοσύνη των πολιτών και θα αποδοκιμαστεί πάλι, όπως αποδοκιμάστηκε στις εκλογές του 2019 .  Αυτές τις δύσκολες ώρες που η πατρίδα αγωνίζεται ,  θα βρει απέναντί του  τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών που στηρίζει την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό .

Για αυτό κύριοι επειδή ο Ελληνικός Λαός επέλεξε αυτή την Κυβέρνηση για την επανόρθωση της χώρας μας , αφήστε κατά μέρος την στείρα αντιπολίτευση  .

Από την ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *