Το κουΐζ της ημέρας: Βρείτε ποια κομματική υπηρεσία ενημέρωσης είναι;

ΝΟΔΕ -ενημέρωση

Η άθλια αυτή από πλευράς ποιότητας φωτογραφία, (οι άθλιοι φωτογράφοι βλέπετε βγάζουν και αντίστοιχες φωτογραφίες), δείχνει το τραπεζάκι ¨της ενημέρωσης” των επισκεπτών (και των μελών) στα τοπικά γραφεία πολιτικού κόμματος. Το τραπεζάκι σε ρόλο στάντ βρίσκεται ακριβώς δίπλα απ΄την είσοδο, ενώ το μενού της ενημέρωσης (για προχθές τουλάχιστον) περιλάμβανε δυο πακέτα με μονόφυλλα φυλλάδια του αρχηγού και δυο (ίδια) φύλλα τοπικής εφημερίδας, τοποθετημένα το ένα πάνω και το άλλο μπροστά ακριβώς απ΄ τα κομματικά μονόφυλλα.

Όποιος βρει για τα γραφεία ποιανού κόμματος πρόκειται, θα έχει διπλό δώρο: Αφενός κερδίζει το (σπάνιο αναμφίβολα) προνόμιο να ψηφίσει το συγκεκριμένο κόμμα  στις επερχόμενες εθνικές εκλογές και αφετέρου θα δικαιούται δωρεάν ανάγνωση-ενημέρωση για μέχρι τέλος του χρόνου (από το ίδιο τραπέζι), στον ίδιο χώρο!

Υ.Γ. Για όσους αναρωτιούνται γιατί το δεύτερο δώρο είναι τόσο μικρής διάρκειας, τους διευκρινίζουμε πως δεν θα θέλαμε να διακινδυνεύσουμε να τους στείλουμε (αργότερα) εκεί προς ενημέρωση και να υπάρξει ο κίνδυνος να μην βρουν ούτε γραφεία, ούτε κόμμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *