Ημερολόγιο 2020 με θέμα την προστασία των αδέσποτων ζώων

Στη διάθεση των φίλων της Νίκης Λευκάδας βρίσκονται τα ημερολόγια της ομάδας για το 2020, που φέτος έχουν ως κεντρικό θέμα την προστασία των αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών Little Friends Lefkas.

Σε λίγες εβδομάδες υποδεχόμαστε το νέο έτος και αγοράζοντας τα ημερολόγια μας, ενισχύετε αφενός  τον Σύλλογο που μας κάνει περήφανους στα σαλόνια της Α1 και αφετέρου τα αδέσποτα, αφού μέρος των εσόδων από τα ημερολόγια που θα διατεθούν θα εξασφαλίσουν τροφή γι’ αυτά. Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τα καταστήματα Κομμωτήριο Αγνή, Hondos Center Λευκάδας, Κομμωτήριο Μαρίνα, Φαρμακείο Αλ. Κολυβά (και την Ράνια Μάλφα) για την συμβολή τους στην εμφάνιση των κοριτσιών και επίσης τον Χρήστο Σαμιώτη και την Ευφροσύνη Χαλικιοπούλου για την φωτογράφηση.

Σημεία πώλησης:

– ACS Courier – Ευστ. Ζάκκα 21 (Πλατεία Αγ. Μηνά)

– Κομμωτήριο Αγνή – Αγ. Αναργύρων 2

– Marine & Soul – Φιλοσόφων (Κατάστημα Ναυτιλιακών δίπλα από Μουσικό Σχολείο)

Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα (επικοινωνία: nikilefkadaswbc@gmail.com ή στην κ. Σοφία Θεοχάρη στο 6937169924)


Τα αδέσποτα ζώα βρίσκονται παντού ανάμεσα μας και έχουν ανάγκη την βοήθεια μας για να επιζήσουν. Δεν διάλεξαν αυτά να είναι αδέσποτα. Εμείς οι άνθρωποι έχουμε την ευθύνη για την κατάστασή τους και πρέπει να την αναλαμβάνουμε καθημερινά.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Λευκάδας, σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών Little Friends Lefkas, προσπαθεί με το Ημερολόγιο του 2020 να ευαισθητοποιήσει τους φιλάθλους  ως προς το κοινωνικό πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, και να προτρέψει να βοηθήσουν στην επίλυση του μέσα από τη διάσωση, τη στείρωση και την υιοθεσία. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και η συμπεριφορά μας προς τα ζώα είναι δείγμα του πολιτισμού μας.

Υιοθέτησε και εσύ ένα αδέσποτο!

Ημερολόγιο 2020 με θέμα την προστασία των αδέσποτων ζώων

Ημερολόγιο 2020 με θέμα την προστασία των αδέσποτων ζώων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *