Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Σκλαβενίτη Χρυσούλας

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Σκλαβενίτη Χρυσούλας

Λίγες οι ημέρες που έχουν απομείνει μέχρι την Κυριακή, την ημέρα που όλοι αποφασίζουμε για το αύριο του νησιού μας.

Ημέρα που θα επιλέξουμε τους ανθρώπους που θεωρούμε ικανούς να προσφέρουν τον χρόνο, τις γνώσεις, τις δυνάμεις τους, ψυχικές, και σωματικές, σε έναν κοινό στόχο: να γίνει η Λευκάδα ο τόπος που όλοι θα θέλουμε να ζούμε, να εργαστούμε, να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, ο τόπος που όλα τα αυτονόητα που φαντάζουν σήμερα τόσο μακρινά θα είναι πραγματικότητα σεβόμενοι παράλληλα την απέραντη ομορφιά που η φύση απλόχερα της έχει δώσει.

Για πρώτη φορά αποφάσισα κι εγώ να εκτεθώ στην εκλογική διαδικασία και να διεκδικήσω μια ευκαιρία να προσφέρω στον τόπο που αγαπώ υποστηρίζοντας έναν άνθρωπο με ενεργή συμμετοχή στα κοινά.

Η πρόταση του Κωνσταντίνου Γληγόρη, επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού “Δίαυλος”, αποτέλεσε για μένα ιδιαίτερη τιμή.

Σκέφτηκα πολύ πριν αποφασίσω, ότι θέλω πραγματικά να εμπλακώ σε όλο αυτό. Αν πραγματικά είμαι έτοιμη να έχω έναν ρόλο ενεργό σε ένα χώρο που δεν γνωρίζω τους κανόνες του. Από την άλλη όμως, σε ό,τι έχω εμπλακεί έως τώρα στη ζωή μου, το έκανα χωρίς να γνωρίζω τους κανόνες. Το έκανα κάθε φορά με αγάπη, με πολύ δουλειά, με δίψα να μάθω, με λαχτάρα να δώσω. Και κάθε φορά μάθαινα και προχωρούσα και έδινα.  Και αυτό θα κάνω και τώρα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα έχει η όλη αυτή διαδικασία. Θα μπω στη μάχη, θα μάθω, θα δουλέψω, θα δώσω ό,τι μπορώ και ίσως και παραπάνω από αυτό που μπορώ. Ούτως ή άλλως αυτό κάνω ήδη, με τις δικές μου δυνάμεις, μόνη μου! Φαντάζομαι, όταν παλεύεις με ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους, τα πράγματα είναι σίγουρα ευκολότερα!

Έτσι δέχτηκα με χαρά την πρόταση αυτή και στηρίζω έναν άνθρωπο που θεωρώ ικανό να οδηγήσει τη Λευκάδα μας σε εκείνο το αύριο που της αξίζει. Έναν νέο άνθρωπο με τεχνογνωσία, με πραγματοποιήσιμες και προοδευτικές ιδέες, με εμπειρία και σπουδές στην αυτοδιοίκηση, με διακριτική αλλά σημαντική παρουσία στα κοινά, με ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή στα δημοτικά συμβούλια.

Έναν άνθρωπο που συνδύασε στην επιλογή των συνεργατών του, ανθρώπους με εμπειρία από τη μια, αλλά και νέα στο προσκήνιο, ικανά πρόσωπα, με όρεξη, ιδέες και ισχυρή θέληση να προσφέρουν τις δυνάμεις τους στο τόπο τους.

Η Λευκάδα αξίζει το καλύτερο και ο «Δίαυλος» του Κωνσταντίνου Γληγόρη μπορεί να της το προσφέρει.

Σύντομο βιογραφικό:

Η Σκλαβενίτη Χρυσούλα είναι νηπιαγωγός στη δημόσια εκπαίδευση.
Τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει εργαστεί εθελοντικά ως υπεύθυνη ύλης, στο Ψηφιακό Λεξικό του Λευκαδίτικου Γλωσσικού Ιδιώματος, lexikolefkadas.gr και στον τουριστικό οδηγό golefkas.gr. Διαχειρίζεται το blog “Λευκάδα η πατρίδα μου” όπου μεταφέρει την έρευνά της σχετικά με τα ιστορικά των χωριών, την καταγραφή και τα ιστορικά των εκκλησιών και την καταγραφή των μικροτοπωνυμίων της Λευκάδας.

Περισσότερα για μένα μπορείτε να δείτε εδώ: https://lefkadapatridamou.blogspot.com/…/…/blog-post_10.html

Σας ευχαριστώ πολύ!

Χρυσούλα Σκλαβενίτη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ελλομένου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *