Πρόσκληση συμμετοχής στην παγκόσμια ημέρα ποίησης

                                              Πρόσκληση συμμετοχής στην παγκόσμια ημέρα ποίησης

                                          ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

                                          ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΟΙΗΤΕΣ

Καλούμε όσους/όσες γράφουν ποίηση να δηλώσουν συμμετοχή με ποίημα ( ή ποιήματά τους), το οποίο θα παρουσιάσουν οι ίδιοι/ες στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης  (21 Μαρτίου 2019) στη Λευκάδα. Τους καλούμε επίσης, εφόσον έχουν τη δυνατότητα, να προσφέρουν ένα ή και περισσότερα αντίτυπα, τα οποία θα δοθούν ως δώρο, σε διαδικασία κλήρωσης, που θα πραγματοποιηθεί κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ (Αθήνας), σε συνεργασία με το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ του Π.Κ. ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Η γενική θεματική, προσδιορισμένη από τον Κύκλο των Ποιητών είναι : Ποίηση, Φύση, Περιβάλλον. Ειδικά για τη Λευκάδα το θέμα μας είναι: «Στίχοι «αντι-γράφουν» θάλασσες» (Ποιητικό αφιέρωμα στις θάλασσες του νησιού μας).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα τηλέφωνα: 697 55 800 45 (Βιβή Κοψιδά-Βρεττού) και 697 90 82 014 ή στα email: kopsidav@yahoo.gr και kopsidaanna@yahoo.gr

                                                     Εκ μέρους του Δ. Σ.

Η Πρόεδρος                                                                      Η Γενική Γραμματέας

Δρ. Παρασκευή Κοψιδά-Βρεττού                                  Κατερίνα Ροντογιάννη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *