Η Ανεξάρτητη Ανανεωτική Κίνηση διαχωρίζει τη θέση της

Η Ανεξάρτητη Ανανεωτική Κίνηση διαχωρίζει τη θέση της

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εμείς τα μέλη του συνδυασμού Ανεξάρτητη Ανανεωτική  Κίνηση  που μετέχουμε στο ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Λευκάδας, δεν συμφωνούμε με το περιεχόμενο της  ‘’καταγγελίας’’ της πλειοψηφίας του ΔΣ η οποία κινείται σταθερά στη γραμμή συγκεκριμένου πολιτικού χώρου. Σεβαστή η  άποψη της ,αλλά δεν συμφωνούμε με τις θέσεις και τον τρόπο που τις προβάλλει.

Είμαστε ελεύθερα σκεπτόμενα άτομα και ο στόχος μας είναι η υπεράσπιση των Δημόσιων Δομών Υγείας και των εργαζομένων σε αυτές, χωρίς να εξυπηρετούμε καμία σκοπιμότητα πολιτική ή κομματική.

Τα οξυμένα προβλήματα δεν λύνονται  με καταγγελίες και a priori  υιοθέτηση θέσεων και απόψεων, αλλά μέσω  διαλόγου.

Η θέση μας είναι ότι πριν την έκδοση ανακοινώσεων και καταγγελιών, έπρεπε να προηγηθεί συνάντηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, για να πληροφορηθούμε και τη θέση της Διοίκησης επί των καταγγελλομένων  και εν ανάγκη σύγκληση   εκτάκτου ΔΣ του Νοσοκομείου  για να συζητήσουμε τα θέματα αυτά, ώστε να είμαστε σε θέση   να εκφράσουμε υπεύθυνη και εποικοδομητική άποψη, πάντα με γνώμονα την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου και τα συμφέροντα των εργαζομένων σε αυτό.

Τα μέλη του ΔΣ ΤΟΥ Συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Λευκάδας

 

  1. Σταματέλος Δημήτριος
  2. Καζιάνη Θεοδώρα-Χριστίνα
  3. Καρτάνου Άννα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *