Δελτίο Τύπου για τα εγκαίνια του χλοοτάπητα στο Νυδρί

Δελτίο Τύπου για τα εγκαίνια του χλοοτάπητα στο Νυδρί

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ    

Λευκάδα 17-10-2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΥΔΡΙΟΥ

     Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 έγιναν τα εγκαίνια για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Νυδριού με τη συμμετοχή των μικρών ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών των συλλόγων Οδυσσέας, Τηλυκράτης και Πανλευκάδιος. Στη συνέχεια  η ομάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Νυδριού αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ομάδα «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ».

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής και ο Γενικός Διευθυντής της Μονακό, κ. Φιλίπς Ντότ, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Θεόδωρος Χαλικιάς και ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Σπύρος Κτενάς. Επίσης παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας, κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας, κ. Ευάγγελος Χαλικιάς, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Κωνσταντίνος Σέρβος και Αθανάσιος Περδικάρης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ελλομένου, κ. Ευάγγελος Θερμός και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, κ. Ποσειδών Γαζής.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μεγάλη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για βελτίωση όλων των αθλητικών υποδομών και ιδιαίτερα των ποδοσφαιρικών γηπέδων με τελικό στόχο την αδειοδότησή τους.

Με τα έργα, που εκτελέστηκαν και εκτελούνται από το Δήμο Λευκάδας προϋπολογισμού 55.000 ευρώ, γίνονται εργασίες που απαιτούνται για την απόκτηση άδειας λειτουργίας-καταλληλότητας και αφορούν, εκτός του χλοοτάπητα, την περίφραξη, την απορροή υδάτων, την κατασκευή τουαλετών κ.α.. Επιπλέον, ποσό 20.000 ευρώ δόθηκε για το αποστραγγιστικό δίκτυο του γηπέδου από την ποδοσφαιρική ομάδα «AS Monaco FC», μέσω της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Τέλος ευχαριστούμε την ομάδα του Παναιτωλικού και τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Τηλυκράτη και του Πανλευκάδιου για την συμμετοχή τους στα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα.

Δελτίο Τύπου για τα εγκαίνια του χλοοτάπητα στο Νυδρί

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

(Σημείωση Σύνταξης: Για περισσότερη σχετική ενημέρωση, δείτε την ανάρτηση με το πλούσιο σχετικό φωτορεπορτάζ του ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *